Se anunță o despărțire? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de a-și spune adio

Se anunță o despărțire? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de a-și spune adio
Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de despărțire. Ce se întâmplă cu amorezii?

Casa Puterea Dragostei surprinde cu mai multe tensiuni odată cu venirea sărbătorilor de iarnă. Dacă fanii au crezut că spiritele se liniștesc cel puțin de dragul Crăciunului, acest lucru este departe de adevăr. Se anuță o despărțire? Ce cuplu este aproape de a-și lua adio?

Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de despărțire

Disperarea l-a împins pe Livian să ceară părerea colegilor de platou vizavi de relația sa cu Bianca. Acesta este confuz cu privire la povestea de iubire pe care o are cu bruneta. Din păcate, prea mult sprijin nu vine nici de acasă, unde tatăl său critică extrem de mult fata pe care a ales-o, iar nici mamei nu-i este pe plac o astfel de noră. Cu toate că Nelson Mondialu a suținut că îl va susține, dacă Bianca demonstrează ce are nevoie, afaceristul și-a luat total mâna de pe propriul fiu, care a ales să rămână cu Bianca, în detrimentul familiei.

Bianca și Livian sunt la un pas de despățire. Ce au aceștia să-și reproșeze?
Bianca și Livian sunt la un pas de despățire. Ce au aceștia să-și reproșeze?

„Din cât am urmărit, se vedea că e totul ok între voi, nu se vede deloc tensiune, dar nu e ceva sudat. Vă trebuie timp mult mai mult, încercări. Sunt bune și certurile într-o relație, să vezi cât de mult poți să o duci”
Cătălin

„Dar vezi că-s destul de dese. Afară ne certăm din chichițe mici. Ea tot aduce vorba despre despărțire, iar după ce o împac spune că doar aduce asta în discuție doar să vadă cât trag eu de ea”
Livian 

„I-am zis de 3-4 ori să ne despărțim”

„M-am convins că mă iubește, dar i-am zis e vreo 3-4 ori că mai bine ne despărțim. Brusc nimeni nu poate face asta, dacă ai sentimente. Eu dacă îi ofer oportunitatea să ne despărțim și el zice da, înseamnă că el asta a vrut să facă, doar că avea nevoie să-i servesc eu lucrul ăsta”
Bianca Comănici

„Câtă iubire îi oferă el, ea vrea maimultă, câtă atenție îi oferă el, ea vrea mai multă. Eu în viața mea nu am putut să fiu atât de calm cu o femeie, să-i ofer atâta atenție unei femei. Poate ăsta nu e felul tău de a fi, dar o faci de dragul ei. Ești fenomenal câtă răbdare ai și câtă dragoste poți să-i oferi. O relație ca a lui este full-time și extra. Nu intervine plictiseala, dar când oferi prea mult și persoana de lângă spune că nu îi oferi destule…e prea mult”
Marius

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI