28 aug. 2022 | 22:47

Totul despre negocierile pe care Gigi Becali le-a avut pentru Andrea Compagno. Transferul e mult aşteptat de suporterii FCSB

Sport
Totul despre negocierile pe care Gigi Becali le-a avut pentru Andrea Compagno. Transferul e mult aşteptat de suporterii FCSB

Gigi Becali a avut recent negocieri cu Andrea Compagno. Jucătorul a intervenit acum și a susținut că nu a semnat nimic cu vicecampioana României, după ce Becali a anunțat că s-a înțeles cu U Craiova 1948 pentru transferul lui. Mihai Stoica vine acum cu alte detalii cu privire la acest transfer. ,,Îi rog pe cei care – beneficiind de acces la site-urile de ‘specialitate’ – postează chestii, să se calmeze. Andrea Compagno nu a refuzat Steaua. Sau FCSB, cum trebuie s-o denumim”, a fost mesajul postat de cel din urmă pe rețelele de socializare.

Detalii despre transferul lui Andrea Compagno

Gigi Becali a anunțat inițial că s-a înțeles cu U Craiova 1948 pentru transferul lui Andrea Compagno. Jucătorul a intervenit și a spus că nu a semnat deocamdată cu vicecampioana României. Mihai Stoica a oferit acum și ultimele detalii în privința acestui transfer.

Andrea Compagno pare că este atacatul ales de FCSB pentru sezonul nou. În timpul acesta, formația este pregătită să plătească 1.5 milioane de euro în schimbul lui. Cele două cluburi au bătut palma, dar cu toate astea Gigi Becali a întâmpinat dificultăți la negocieri cu sportivul. Mihai Stoica a anunțat ulterior că italianul va sosi în cele din urmă sub comanda lui Nicolae Dică.

,,Îi rog pe cei care – beneficiind de acces la site-urile de ‘specialitate’ – postează chestii, să se calmeze. Andrea Compagno nu a refuzat Steaua. Sau FCSB, cum trebuie s-o denumim.

Am spus aseară doar că ÎNCĂ nu ne-am înțeles. Nu e cazul să scrieți ce v-ați dori să se întâmple”, a fost mesajul postat de MM Stoica, pe Facebook.

Oficialul celor de la FCSB i-a răspuns unui fan care spunea în secțiunea de comentarii ca mutarea să se realizeze: „Se face”, a fost replica oferită scurt de către MM Stoica.

,,Deocamdată nu pot comenta nimic, pentru că nu s-a făcut”

Andrea Compagno cere 30.000 de euro pe lună, arată Digi Sport. În timpul acesta, Gigi Becali nu este dispus să ofere mai mult de 15.000 de euro pentru moment.

Cele două părți vor ajunge cel mai probabil la un numitor comun și transferul va fi oficializat curând. Dică a preferat o poziție defensivă în ceea ce îl privește pe fotbalistul de 26 de ani până să fie convins că mutarea este una perfectă.

,,Vom vedea, nu știu. Deocamdată nu pot comenta nimic, pentru că nu s-a făcut. Dacă se aduce un atacant, zâmbesc. Am mai spus-o, e un jucător bun, a arătat-o la Craiova când i-a ajutat și în Liga 2 și în Liga 1, a avut un impact bun în primul eșalon și încă îl are.

Doamne ajută să se facă! Eu cred doar când se semnează contractul. Și Safranko era aproape de noi și a semnat cu Sepsi. Când vine la antrenament, atunci da, putem spune”, a declarat Dică.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Avertisment teribil: Rusia pregătește acte violente și sabotaje în Europa
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro