Dumitru Dragomir îl bagă la cheltuială pe Gigi Becali. „Îi mai trebuie patru jucători”. Patronul FCSB a anunțat transferul lui Vadim Rață – EXCLUSIV

Dumitru Dragomir îl bagă la cheltuială pe Gigi Becali. „Îi mai trebuie patru jucători”. Patronul FCSB a anunțat transferul lui Vadim Rață - EXCLUSIV

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League, iar antrenorul Nicolae Dică are mare nevoie de jucători. Dumitru Dragomir i-a transmis, într-un interviu exclusiv acordat playtech.ro, că îi mai trebuie patru transferuri. Gigi Becali a început negocierile. L-a luat pe Vadim Rață de la FC Voluntari și discută și cu doi atacanți.

UPDATE 15.50 – FCSB a anunțat oficial transferul lui Vadim Rață de la FC Voluntari. Jucătorul are 29 de ani și a costat 300.000 de euro. Va purta tricoul cu numărul 24.

ȘTIREA INȚIALĂ:

Dumitru Dragomir este convins că Nicolae Dică are nevoie de încă patru jucători la FCSB

FCSB a fost mai bună în „dubla” cu Dunajska Streda și s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League, unde va da piept cu norvegienii de la Viking Stavanger. Confruntarea este foarte importată. Echipa ma bună, din această „dublă”, va juca în grupele competiției și va avea asigurate aproape trei milioane de euro.

Gigi Becali i-a promis trasferuri lui Nicolae Dică și s-a ținut de cuvânt. În primă săptămână a lunii august i-a adus cinci jucători, David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani) și Marco Dulca (23 de ani), care se adaugă celor patru pe care FCSB i-a adus în lunile iunie și iulie: Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani) și Joonas Tamm (30 de ani) și Mihai Lixandru.

Dumitru Dragomir este convins că FCSB mai are nevoie și de alte transferuri. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a numit care sunt „posturile problemă”.

„Nicolae Dică a jucat la rezultat și asta a fost bine. Nu spun ce jucători mi-au plăcut că le dublează prețul Gigi Becali, imediat ce îi laud. La FCSB mai au nevoie de trei sau patru jucători. În repriza a doua am văzut spații cam mari, dar să știi că adversarii nu au avut echipă slabă”, a declarat Dumitru Dragomir într-un interviu exclusiv acordat playtech.ro.

Gigi Becali negociază transferul atacanților Pavol Safranko și Andrea Compagno, dar a adus și un mijlocaș de la FC Voluntari. Vadim Rață a fost cumpărat cu 300.000 de euro și va avea un contract de 10.000 de euro pe lună, scrie gsp.ro. Informația a fost confirmată de patronul formației FCSB. Este jucătorul cu numărul zece adus în această vară în tabăra „roș-albaștrilor”.

„Dică mai are nevoie de un fundaș central, un fundaș lateral, un mijlocaș și un atacant. Patru sau chiar cinci jucători, dacă mă gândesc mai bine. Gigi Becali, dacă este băiat deștept, îl ia pe Iștvan de la FC Argeș, un jucător foarte bun”, a mai spus Dragomir.

Vadim Rață va debuta la FCSB în meciul cu Chindia Târgoviște, programat duminică în SuperLiga.