Totul despre iubitul lui Nicole Cherry. Cine este bărbatul cu care va avea un copil

Totul despre iubitul lui Nicole Cherry. Cine este bărbatul cu care va avea un copil
Totul despre iubitul lui Nicole Cherry.

Nicole Cherry este însărcinată cu primul ei copil, o fetiță. Dar cine este iubitul ei, pe nume Florin Popa, de fapt.

Totul despre iubitul lui Nicole Cherry

Nicole Cherry are 22 de ani și traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Ea este însărcinată în trei luni cu o fetiță, iar anunțul a fost făcut de curând. Artista are o relație cu Florin Popa, un tânăr mai mare cu opt ani decât ea.

Cei doi sunt împreună din 2018, iar cel care le-a făcut cunoștință a fost chiar tatăl artistei. Astfel, ei se cunosc de când artista avea 16 ani, însă la început ea nu s-a gândit că o să formeze un cuplu.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea…Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, spunea Nicole Cherry la începutul relației cu Florin Popa.

Artista a început să-l vadă cu alți ochi, însă acum trăiesc o poveste frumoasă de iubire, iar acum vor deveni părinți. De precizat este că Florin Popa, bărbatul alături de care Nicole Cherry asteaptă primul copil, este antreprenor.

Cei doi s-au mutat împreună după un an

El are un magazin GSM și este foarte dedicat afacerii, însă acest lucru nu o deranjează pe artistă, la fel nici diferența de vârstă.

“Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv, aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie. Ne vedem cât de des putem.

El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 28 şi eu, 20 de ani. Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent”, spunea artista în urmă cu doi ani.

Nicole Cherry și Florin Popa s-au mutat împreună în vara anului 2019, după un an de relație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI