Totul despre Georgiana, proaspăta soție a lui Silvius Prigoană. Cei doi s-au căsătorit săptămâna trecută

Totul despre Georgiana, proaspăta soție a lui Silvius Prigoană. Cei doi s-au căsătorit săptămâna trecută
Fiul lui Silviu Prigoană s-a căsătorit cu Georgiana!

Momente de fericire în familia lui Prigoană! Fiul său cel mare s-a căsătorit săptămâna trecută. Tânărul a condus-o pe aleasa inimii sale la altar. Cei doi au avut grijă să pună la punct o nuntă ca la carte, cu invitați aleși. Ce detalii se cunosc despre Georgiana? Fanii cuplului au rămas surprinși de marele eveniment, mai cu seamă că proaspeții căsătoriți au fost foarte discreți în ceea ce privește povestea lor de dragoste.

Silvius Prigoană s-a căsătorit: detalii despre soția lui

Nuntă mare în familia Prigoană! Fiul controversatului personaj din lumea publică s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Cei doi sunt împreună de mulți ani și au făcut în sfârșit pasul cel mare în urmă cu câteva zile.

Proaspăta soție a lui Silvius Prignoană duce o viață departe de lumina reflectoarelor. Proaspeții miri au așteptat la nuntă în jur de 140 de invitați, dar în realitate peste 200 de oameni au venit să îi felicite și să se bucure alături de ei în ziua cea mare.

Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a făcut primele declarații despre eveniment și a mărturisit că „a fost absolut superb”. Tot socrul mare a făcut unele dezvăluiri despre nora lui.

Cu ce se ocupă fata?

Tânăra locuiește în Austria și lucrează pentru o companie de plasare de forță de muncă, dar a decis să se întoarcă în țară și să își ia viața de la capăt aici.

„Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa. Acum vor să se întoarcă acasă.

În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Asta e motivul pentru are au decis să se repatrieze”, a povestit acum ceva vreme Silviu Prigoană în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

,,Ei știu mai exact despre ce e vorba, nu m-am băgat în povestea asta”

Fostul membru al Camerei Deputaților dezvăluia în urmă cu o lună că i-a lăsat pe tineri să ia propriile decizii cu privire la organizarea nunții.

La eveniment au participat și mulți invitați din lumea mondenă. Bărbatul a mai spus că nu s-a băgat în povestea lor și că cei doi au hotărât fiecare detaliu.

„Vom avea vreo 150 de invitați, nu știu. Ei știu mai exact despre ce e vorba, nu m-am băgat în povestea asta. Eu, ca de obicei, stau deoparte. Primesc invitație, mă prezint, nu primesc invitație, nu mă prezint”, spunea Silviu Prigoană la Antena Stars.