Totul despre botezul lui Josephine. Când îl organizează Smiley și Gina Pistol EXCLUSIV

Totul despre botezul lui Josephine. Când îl organizează Smiley și Gina Pistol EXCLUSIV
Totul despre botezul lui Josephine Cand il organizeaza Smiley si Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cel mai emoționant eveniment de familie, creștinarea fiicei lor, Josephine. Celebra mămică, Gina Pistol, ne-a oferit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, detalii inedite și despre petrecerea care se va desfășura, într-un cadru restrâns, doar cu cei apropiați.

”Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ”Asia Express”,  sunt plecați la filmări”

Gina Pistol, gazda emisiunilor “Chefi la cuțite” și “Asia Express”, de la Antena 1, așteaptă cu emoție creștinarea fiicei ei. Contactată de reporterii Playtech.ro, celebra vedetă tv ne-a dezvăluit și cine sunt nașii fetiței, deși, într-o vreme, circula zvonul că fusese ales Adrian Sârbu, fondatorul televiziunii Pro TV și mentorul lui Smiley.

“O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ”Asia Express”,  sunt plecați la filmări. De asemenea, nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”.

Smiley e topit după bebelușă

Smiley e topit după bebelușă. El a postat un mesaj de suflet, în ziua în care micuța a venit pe lume: “Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele:

“Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Aveți deja imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”.

Dar și Gina Pistol și-a manifestat bucuria, pe conturile sociale:

“Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI