Toto Dumitrescu are coronavirus. Ce se întâmplă acum cu fiul lui Ilie Dumitrescu

Actorul Toto Dumitrescu, fiul ex-fotbalistului Ilie Dumitrescu, a fost depistat cu coronavirus. Tânărul se află internat la ”Matei Balș” de câteva zile. Acesta a participat la filmările show-ului ”Te cunosc de undeva”.

Toto Dumitrescu, internat cu noul coronavirus la ”Matei Balș”. Fiul lui Ilie Dumitrescu se află deja sub tratament

Alături de Adda, Jojo, Tavi Clonda sau Ami, Toto Dumitrescu s-a numărat printre cei 11 concurenți selectați pentru show-ul TV ”Te cunosc de undeva”. Înainte să înceapă filmările, tânărul se declara entuziasmat de experiență, susținând că provocările în fața cărora îl pune emisiunea îl vor încerca, lucru dorit de către acesta.

„Voiam sã mã pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar aceastã emisiune mã antreneazã şi mã încearcã exact cum mi-am dorit. Totodatã, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert!”, a spus actorul.

În urmă cu câteva zile, Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii de la Antena 1, unde a interacționat cu Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, fiind diagnosticați pozitiv. Potrivit Gândul, și Toto Dumitrescu a intrat în contact cu acesta, fiind, de asemenea, diagnosticat cu COVID-19. Tânărul se află deja sub tratament la spitalul ”Matei Balș”.

Diagnosticul lui Marcel Pavel, alertă în echipa show-ului ”Te cunosc de undeva”

Marcel Pavel și mai multe vedete care participă la emisiunea ”Te cunosc de undeva” au fost infectate cu noul virus. Artistul a fost internat pe 17 iunie cu simptome specifice bolii COVID-19 la ”Matei Balș”. Acesta suferise inițial de sinuzită, fiindu-i afectate căile respiratorii superioare, dezvoltând apoi o dublă pneumonie, potrivit declarațiilor sale din seara de 18 iunie, când a participat telefonic din spital la ”Sinteza Zilei” de la Antena 3.

  • Ancheta epidemiologică a condus ulterior la concluzia că solistul s-a infectat pe platoul de filmare și nu a constituit sursa inițială a virusului. Pacientul zero a fost o altă persoană publică, nenominalizată.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI