Marcel Pavel, primul mesaj public după ce s-a aflat că are COVID-19. În ce stare se află acum

Marcel Pavel, primul mesaj public după ce s-a aflat că are COVID-19. În ce stare se află acum
Marcel Pavel, primul mesaj public după ce s-a aflat că are COVID-19. În ce stare se află acum. Sursa foto: Facebook

Marcel Pavel a transmis primul mesaj de pe patul de spital, după ce a fost descoperit ca fiind infectat cu coronavirus. Marcel Pavel spune în mesaj că a fost la un pas de moarte.

Marcel Pavel, primul mesaj după ce s-a aflat că are coronavirus. În ce stare se află acum

Marcel Pavel a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care spune că a fost la un pas de moarte din cauza unei duble pneumonii corelată cu virusul ucigaș.

De asemenea, Marcel Pavel s-a arătat nemulțumit de felul cum o parte a presei a tratat cazul său, respectiv infectarea cu COVID-19.

Familia lui Marcel Pavel, testată împotriva coronavirusului
Familia lui Marcel Pavel, testată împotriva coronavirusului

Marcel Pavel supărat pe o parte a presei

Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul f corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorocirii care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!

Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hinele! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte!”, a scris Marcel Pavel pe rețeaua de socializare.

Marcel Pavel, la un pas de moarte din cauza pneumoniei și coronavirusului

Marcel Pavel spune că a fost la un pas de moarte, dar că este tratat foarte bine de către medicii spitalului Matei Balș și că mai are o perioadă dificilă de trecut.

De asemenea, Marcel Pavel a avut surpriza plăcută ca în spital să își regăsească o fostă colegă de școală, acum medic în cadrul spitalului de boli infecțioase.

Marcel Pavel, mulțumiri pentru medicii de la spitalul Matei Balș

Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș”, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș”.

Marcel Pavel și-a regăsit o prietenă veche în spital

Le mulțumesc în mod special doamnei dr LIVIA HARA (coincidența este aceea că dna dr a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Clung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an , dănsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și de aceea îmi de mulțumiri dlui STREINU CERCEL! P.S. DRAGI PRIETENI VĂ MULTUMESC DIN ADÂNCUL INIMII PENTRU GÂNDURILE BUNE ȘI SUSȚINERE! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ ȘI SĂ NE BINECUVÂNTEZE! AMIN”, a mai scris Marcel Pavel de pe patul de spital.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI