Toți românii o vor iubi mai mult pe Simona Halep! Ce gest superb a făcut pentru copiii din Augustin

Toți românii o vor iubi mai mult pe Simona Halep! Ce gest superb a făcut pentru copiii din Augustin
Un nou gest superb făcut de Simona Halep

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, dar şi-a demonstrat de multe ori şi caracterul superb. De ziua ei, Halep a ales să facă un gest pentru copiii defavorizaţi din comuna Augustin, judeţul Braşov. Jucătoarea de pe locul 2 mondial s-a implicat pentru a obţine fonduri pentru o iniţiativă a doi profesori din micuţa localitate. Le-a cerut fanilor ei din întreaga lume ca de ziua ei să îi facă un cadou printr-o donaţie, oricât de mică. A fixat o ţintă de 120.000 de lei pe care speră să o obţină şi a ajuns deja la 47.000 de lei.

Doi învăţători din comuna Augustina, Braşov, vor să transforme un autobuz ruginit într-un centru educaţional

„Dacă ar fi să mă gândesc la un cadou pe care aş vrea să-l primesc de ziua mea, acesta ar fi să le arăt unor învăţători dintr-un sat al României, cât de mulţi oameni le sunt alături. Aş vrea să-i ajutăm să transforme un autobuz ruginit, salvat de la fiare vechi. Într-un afterschool pentru toţi copiii din sat. Orice contribuţie, oricât de mică, de la cât mai mulţi oameni din toate colţurile lumii, le-ar da curaj celor doi tineri. Şi ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reuşită”, a scris Simona Halep de ziua ei.

Aşa va arăta viitorul centru educaţional din comuna Augustina, Braşov

Proiectul se numeşte Edubuzz şi a fost conceput de doi învăţători din comuna Augustin, Natalia Ginghina şi Adrian Secal. Ei vor să transforme un autobuz vechi, salvat de la fiare vechi, într-un spaţiu de învăţare modern. Unde cei peste 400 de copii, înregistraţi pentru anul şcolar 2020-2021, să poată veni după ore. Mai multe companii importante s-au implicat de asemenea, precum Rehau, dar şi Asociaţia Zi de Bine.

„Suntem obişnuiţi să scrâşnim din dinţi când vorbim despre educaţie. Şi pe bună dreptate. Din când în când însă, vorbim despre educaţie cu speranţa şi cu încredere. Când descoperim profesori minunaţi şi dedicaţi care fac tot ce le stă în putere pentru elevii lor. EduBuzz este un astfel de proiect, pe care l-am adoptat cu bucurie la Zi de BINE. Şi în care, cu ajutorul REHAU, vom transforma un autobuz ruginit într-un Centru educaţional vesel şi primitor. Pentru aproape 400 de copii din Satul Augustin, de lângă Braşov”, spune Melania Medeleanu, fondatoare Asociaţia Zi de BINE.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI