În ce condiții acceptă Simona Halep să meargă la Australian Open 2021. Ce le-a cerut organizatorilor

Simona Halep a început deja pregătirea pentru sezonul 2021

Simona Halep și-a încheiat sezonul după participarea la Roland Garros, competiție din care a fost eliminată în turul 4. Românca a decis să pună capăt unui 2020 în care tenisul, la fel ca și alte sporturi, a luptat să învingă pandemia de coronavirus. Nu s-a înscris la turneul de categorie Premier de la Ostrava, dar asta nu înseamnă că are timp să se odihnească. Simona vrea să se prezinte în cea mai bună formă în 2021, astfel că a reluat deja antrenamentele la intensitate maximă. Le-a arătat asta tuturor fanilor săi, printr-o postare pe rețelele de socializare.

Simona Halep a explicat condițiile în care ar fi dispusă să participe la Australian Open: „Nu pot să joc dacă nu mă antrenez”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#haveagreatweekeveryone✌️ @stejariicountryclub @nikecourt

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

„Să aveți toți o săptămână minunată!”, a scris Simona Halep la postarea de pe Instagram.

Simona Halep se antrenează pentru un an 2021 care este încă plin de incertitudini. Din cauza pandemiei de coronavirus, multe competiții ar putea fi tot fără spectatori. Sau chiar anulate. În plus, mulți jucători vor alege să nu facă anumite deplasări. Simona a precizat și ea că merge la Australian Open 2021, în luna ianuarie, doar în anumite condiții. Românca vrea să se asigure că va fi în siguranță la competiția de la Melbourne, prima majoră din viitorul sezon.

Simona Halep a ales să nu meargă la US Open 2020, primul turneu de Grand Slam pe care îl sare în ultimii ani

„Dacă va fi ca la Paris, o bulă, voi merge la Australian Open, în condiții de maximă securitate sanitară. Dacă nu pot să mă antrenez timp de 2 săptămâni, evident că nu pot să joc”, spunea Simona Halep la conferința de presă de după ultimul ei meci, cu Iga Swiatek, la Paris.

„Nu se va întâmpla ca un jucător care intră în carantină să rămână blocat în hotel pentru două săptămâni. Nu poţi cere jucătorilor să intre în carantină şi apoi să fie pregătiți pentru un Grand Slam. Acceptăm însă total că oricine vine din străinătate trebuie să stea izolat 14 zile. Ceea ce vom negocia privește un mediu de carantină în care ei se pot antrena în această perioadă”, a explicat directorul Australian Open, Craig Tiley.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI