Toți au crezut că este o statuie: nu este normal să arate așa un câine

Autor: Puiu Alexandru - 08:00, 06 ian. 2020

Dacă te uiți la imaginile alăturate, ești tentat să crezi că animalul este o statuie de dimensiuni reduse, o sculptură a unui câine dintr-o rasă ciudată. Realitatea este cu totul alta.

Animalul de companie face parte dintr-o specie neobișnuită, dar este cât se poate de viu, e matur, iar stăpâna lui îl iubește la maxim. Vietatea îi aparține Sandrei Pineda din orașul Quezon, o localitate din Filipine.

În momentul în care a postat o imagine cu Piper pe internet, a fost șocată să vadă că respectiva postare a adunat nu mai puțin de 10.000 de like-uri într-o oră și câteva mii de comentarii din partea unor oameni uimiți.

VIRAL STATUE DOGMajoritatea celor care au comentat au avut o singură curiozitate, aceeași pe care ai fi avut-o și tu dacă vedea pentru prima oară fotografia de mai sus. ”Acesta este un câine sau o statuie?”

Animalul este cât se poate de viu. Poartă numele Piper și este membru ale unei rase mexicane de câini fără păr. Dacă te încântă ideea unui nume de specie imposibil de citit, acesta este un câine de tip Xoloitzcuintli, specific Mexicului.

Proprietara îl are din luna martie a anului trecut, de când micuțul avea doar două luni. Sandra este studentă la medicină, are 22 de ani, iar când a citit inițial reacțiile online la animalul ei de companie nu a știut dacă totul este o glumă. Ulterior, a decis să le interpreteze ca pe un compliment.

”Era amuzant să văd toate aceste complimente venind de la oameni care credeau că Piper este statuie. Cred că sunt atât de obișnuită cu ea, încât nu pot să o văd din perspectiva altora, dar prietenii și familia mi-au spus că sigur pot să o vadă [ca pe o statuie].”, a explicat tânăra. ”De fapt este un cerc măgulitor să cred că animalul meu frumos poate fi perceput care o operă de artă.”, a continuat ea.

Conform celor de la National Geographic, câinii din rasa Xoloitzcuintlis există de aproximativ 3500 de ani și au jucat un rol important în viața Mayașilor și Aztecilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI