Puiul este probabil cea mai consumată carne, având un preț rezonabil și un gust foarte delicios. Există foarte multe moduri de a găti carnea de pui, iar noi vă vom prezenta 3 rețete foarte gustoase.
Puiul este o sursă importantă de proteine , grăsimi , vitamine și minerale precum calciu, fier, zinc, sodiu, potasiu, magneziu. Această carne albă este ușor digerabilă și poate fi consumată de toți oamenii indiferent de vârstă, lucru care nu se întâmplă cu carnea roșie.
Pentru această veți avea nevoie de următoarele ingrediente:
Modul de preparare este extrem de simplu. Într-un castron, amestecați pulberile împreună cu uleiul. Ungeți milanezul și lăsați-l să se odihnească câteva minute. Gătiți carnea pe grătar, apoi savurați alături de o salata sau ce garnitură doriți.
Ingrediente:
Pentru început, căliți ceapa într-o tigaie până se caramelizează, după care condimentați carnea, adăugați cana de smântână și lăsați ardeiul serrano să aromeze smântâna.
Adăugăm muștarul și feliile de cartofi fierte anterior, mai adăugăm condimente dacă este nevoie și putem savura puiul.
Pentru această rețetă simplă veți avea nevoie de următoarele ingrediente:
Pentru început, se condimentează puiul cu sare și piper, după care se aranjează în centru felia de șuncă și brânză. Rulați și închideți cu scobitori, iar mai apoi treceți prin făină, ou și pesmet, în această ordine. Se prăjește în ulei încins suficient și se servește. Poftă bună!