09 nov. 2022 | 13:05

Toni Iuruc, terminat după divorţul de Simona Halep. Cum a fost surprins afaceristul, i se citeşte tristeţea pe chip

Monden
Toni Iuruc, terminat după divorţul de Simona Halep. Cum a fost surprins afaceristul, i se citeşte tristeţea pe chip
Toni Iuruc, terminat după divorţul de Simona Halep. Cum a fost surprins în Capitală milionarul machidon. I se citește tristețea pe chip.

Toni Iuruc, terminat după divorţul de Simona Halep. Nimeni n-ar fi crezut că l-ar putea vedea într-o astfel de ipostază pe milionarul machidon. Deși la scurt timp după despărțire părea să îmbrățișeze un nou început, acum viitorul omului de afaceri pare a fi unul mai degrabă întunecos. Cum a fost surprins fostul soț al tenismenei. I se citește tristețea pe chip.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat după nici măcar un an de zile de mariaj. Cei doi milionari s-au căsătorit civil pe data de 15 septembrie 2021. Potrivit anunțurilor făcute în spațiul public, cununia religioasă ar fi urmat să aibă loc pe data de 13 noiembrie 2022. Partenerii au decis, însă, să-și spună adio.

Toni Iuruc, terminat după divorţul de Simona Halep

Vestea a venit, la acea vreme, ca un șoc pentru întreaga Românie. Informația potrivit căreia fostul număr 1 mondial în tenis divorțează a făcut înconjurul lumii, fiind preluată inclusiv de către publicații din străinătate. Au circulat multe zvonuri cu privire la motivul despărțirii dintre cei doi.

În urmă cu doar câteva zile, s-a lansat un zvon potrivit căruia Toni Iuruc ar putea fi vinovat pentru divorțul de Simona Halep. Tenismena nu ar fi putut să treacă peste un detaliu important. Milionarul machidon s-ar confrunta cu anumite probleme de sănătate din cauza cărora nu ar putea să aibă copii. Astfel, a intervenit despărțirea definitivă, dat fiind faptul că jucătoarea din Constanța a declarat în repetate rânduri că-și dorește să devină mamă după ce se retrage din sport.

În primă fază, ambii foști parteneri păreau foarte împăcați cu deciziile luate. Cel puțin, asta au sugerat ipostazele în care au fost surprinși de paparazzi. Toni Iuruc ieșea mai mereu cu prietenii la restaurante de lux și își umplea timpul liber cu multe activități recreative. Odinioară nu se plimba de unul singur, însă acum ritmul pașilor săi seamănă cu a unui om solitar, îngrijorat şi frământat de gânduri.

Cum a fost surprins milionarul machidon în Capitală

Imaginile surprinse de paparazzi Cancan.ro recent oferă o nouă perspectivă asupra vieții milionarului divorțat. Toni Iuruc nu pare să-și fi găsit liniștea sufletească. Trecutul îl chinuie ca o fantomă care-și cere răzbunarea. Și e și de înțeles, având în vedere că doar peste patru zile ar fi trebuit să-și unească viața cu fosta lui soție și în fața lui Dumnezeu.

Deși Toni Iuruc întoarce toate privirile pe stradă, după divorţul de Simona Halep, cu achizițiile sale de lux, nu pare deloc împlinit. Se spune că banii pot aduce fericirea, însă numai acolo unde n-o poate aduce nimic altceva. Ideea se aplică foarte limpede și în cazul omului de afaceri, care parcă a uitat să zâmbească, indiferent de situație.

Frământat și adânc îngrijorat, Toni Iuruc a fost surprins în zona de nord a Capitalei, pe Bulevardul Primăverii, plimbându-se singur și aproape în mod constant cu telefonul la ureche. Efectul despărțirii de Simona Halep, culminând și cu scandalul dopajului cu care se confruntă fosta sa parteneră, au declanșat o adevărată luptă interioară în sufletul afaceristului.

Parteneri
Tradiții și obiceiuri în Joia Mare. Ce este interzis să faci astăzi când raiul și iadul sunt deschise
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Capital.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea să modifice legea pensiilor, abia intrată în vigoare
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Anunțul ZILEI despre ILIESCU! Un DOCTOR a dat VESTEA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro