Toni Grecu, despre zilele de naștere ale lui Ioan Gyuri Pascu. Cum petrecea regretatul actor (exclusiv)

Toni Grecu, despre zilele de naștere ale lui Ioan Gyuri Pascu. Cum petrecea regretatul actor (exclusiv)
Gyuri Pascu și Toni Grecu au făcut parte din grupul Divertis

Toni Grecu a vorbit despre regretatul actor Ioan Gyuri Pascu, care ar fi împlinit mâine 60 de ani.

Cum își petrecea Ioan Gyuri Pascu zilele de naștere

El a făcut mărturisiri emoționante despre cum obișnuia Gyuri Pascu să își petreacă ziua de naștere.

“Comedia românească îl plânge şi astăzi. A rămas un mare gol după plecarea sa şi nu cred că va fi umplut vreodată. Nu văd cine i-ar putea lua locul!”, a declarat Toni Grecu.

Fostul lider Divertis a vorbit despre fostul său coleg, Ioan Gyuri Pascu, cel care ar fi împlinit marți, 31 august, 60 de ani.

Cei doi au fost colegi de scenă timp ce 20 de ani, între 1987 și 2007.

“Iar ca despre oricare geniu, şi despre el s-au spus şi se vor mai spune multe. În primul rând, oricine doreşte să afle cât de genial a putut fi, îl invit să-l caute pe youtube sau în arhivele televiziunilor şi să-i urmărească showurile.

Gyuri a fost un om spectaculos, dar uneori de neînţeles. În spatele scenei nu era chiar un tip confortabil, dar avea o putere de muncă extraordinară. Putea veni după zeci ore de muncă, de supărări, de certuri.

Ei bine, când se aprindea lumina reflectorului asupra sa, nimic nu mai conta. Intra imediat în pielea personajului şi o făcea cu o uşurinţă fantastică. Omul acesta a fost maxim şi îi voi purta întotdeauna un respect maxim”, a declarat Toni Grecu despre Ioan Gyuri Pascu.

Toni Grecu povestește despre fostul lui coleg: „Oferea un megaspectacol”

Toni Grecu povestea despre fostul său coleg că nu l-a văzut niciodată plângând, dar nici plângându-se. La polul opus, el însuși își serba zilele de naștere cu petreceri care puteau dura și trei nopți.

Nu cred că exista om care să se fi bucurat aşa ca el de ziua lui de naştere. Îşi deschidea în acea zi casa şi sufletul ca nimeni altul.

Eram foarte mulţi invitaţi, zeci şi zeci. Iar omul acesta, spectaculos din multe puncte de vedere, ne oferea atunci un megaspectacol.

Aşteptam cu toţii să improvizeze. Lua chitara şi ceea ne urma e aproape de nepovestit, chiar şi azi. Ne dedica mai fiecăruia dintre cei prezenţi câte o strofă, cel puţin, dar chestiunile erau rafinate, nu de genul Să moară duşmanii mei, de oftică că nu pot număra banii mei!.

Nici pomeneală! Găsea tot felul de chichiţe de râdeam de ne crăcăneam şi atunci, şi după zile bune, când ne aminteam. A avut un talent nemăsurabil şi de aceea mi-e şi atât de greu să-mi găsesc cuvintele ca să vă descriu ceea ce am trăit!”, îşi aminteşte acelaşi Toni Grecu, potrivit Impact.