Toni Grecu, despre revenirea sa la TV. Ce a anunțat liderul grupului Divertis EXCLUSIV

Toni Grecu, despre revenirea sa la TV. Ce a anunțat liderul grupului Divertis EXCLUSIV
Toni Grecu, despre revenirea sa la TV. Ce a anuntat liderul grupului Divertis

Toni Grecu, fostul lider al trupei de umor Divertis, e de părere că pandemia ne-a schimbat până și cheful pentru glume, nu doar viața în sine. Actorul nu a luat încă o decizie definitivă privind cariera sa în televiziune, dar spune că simte că aceasta va continua cu noi proiecte.

Ce spune Toni Grecu despre revenirea sa pe micul ecran

Fost inginer de telecomunicații, potrivit pregătirii sale profesionale, Toni Grecu, fostul lider al celui mai cunoscut grup umoristic de după 1990, Divertis, susține că în 2022 împlinește 30 de ani de când este implicat activ pe piața de divertisment din România. 30 din cei 62 de ani împliniți recent.

„Sigur că lansarea mea și a foștilor colegi de trupă s-a produs în ultimul deceniu de comunism. Dar totul s-a schimbat după 1990, mai exact din 1992 când am înțeles că putem avea o carieră în domeniul ăsta, cel al divertismentului de televiziune, în primul rând.

Până în 1990 totul a fost o altă poveste, parcă o altă joacă, una bazată în primul rând pe pasiune. Joaca asta s-a schimbat foarte repede, după ce vremurile s-au schimbat și ele”, explică el pentru playtech.ro.

Un an ieșit din comun…

Toni Grecu crede că 2021 a fost un an ieșit din comun, „combinat din plin și cu rele, și cu bune”.

„Pandemia asta a schimbat totul. Vă spun sincer că după părerea mea, totul se împarte mai nou între ceea ce a fost înainte și după pandemie. Până și umorul va cunoaște tarele acestei împărțiri. Pe de altă parte, simt că în 2022 vom merge spre o revenire. Ne-am obișnuit deja cu prezența virusului, dar ne-am atins și limita de a acceptat strategii de tipul lockdown-ului”, adaugă el.

Pe de altă parte, indică Toni Grecu, pandemia a afectat din plin nu doar cheful pentru glume al românului, dar și influența politicului asupra societății:

„Politica nu mai este, după mine cel puțin, un izvor de comedie, cum era pe vremea unui Ion Iliescu, Emil Constantinescu sau chiar Traian Băsescu. Nici pomeneală! Politica a devenit un motiv de confuzie, iar de confuzii nu prea poți râde. Azi nu mai seamănă nimic cu nimic!”.

„Vom uita să mai râdem”

El își explică și punctul de vedere, susținând că noul an le va aduce românilor multe bătăi de cap, în primul rând cele de ordin financiar:

„Am început cu facturile la curent electric și gaze. Vor urma cele la pâine, lapte, ulei, cartofi și așa mai departe. Și toate astea ne vor face să spunem că viața merită și trebuie trăită chiar și așa, dar vom uita iar să mai râdem pentru o vreme. Nu vor mai exista motive clare pentru așa ceva, ci doar confuzii!”.

Ce spune despre Divertis

Toni Grecu are și o certitudine pentru prezent, una legată de soarta fostei sale trupe de suflet Divertis.

„Nu văd posibilă reunirea ei în vechea formula. În primul rând fiindcă anii au trecut peste noi. Vechea formula a performat exceptional la timpul ei, dar acele momente s-au dus. Televiziunea, ca și timpul, nu ne iartă! Ele ard foarte tare etapele!”, e de părere cel care ne-a obișnuit de ani buni cu un umor de foarte bună calitate.

A revenit pe ecrane după o absență destul de lungă

E însă decis să nu părăsească piața divertismentului și spune că momentul de Crăciun și de Revelion de la Kanal D, locul în care a revenit după o absență destul de lungă de pe micile noastre ecrane, nu vor fi cele din urmă.

„Mai am ceva proiecte pe masă, însă nicio hotărâre luată. Însă cred că în primăvară asta ne vom reîntâlni cu telespectatorii noștri. Așa simt!”, promite același Toni Grecu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI