Toni Grecu, reacție vehementă despre implicarea maneliştilor în campania de vaccinare: ”Să moară duşmanii” EXCLUSIV

Toni Grecu, fost lider al grupului umoristic ”Divertis”, e de acord cu implicarea maneliştilor în campania de vaccinare împotriva COVID-19, temutul virus care i-a pus chiar și lui viața în pericol, în urmă cu două luni.

Toni Grecu, reacție vehementă despre implicarea maneliştilor în campania de vaccinare

Ideea pare bună cu atât mai mult cu cât, în această perioadă, piesa ”Fericire”, cântată de Loredana Groza cu zece maneliști, se află în topul mondial, pe locul opt. ”Vaccinarea pe ritm de manele ar fi cea mai cool acţiune”, ne-a spus Toni Grecu, în exclusivitate pentru impact.ro
Toni Grecu ne-a mai declarat: “Eu cred că aşa ceva ar avea nu doar un mare impact asupra publicului din România, ci şi un succes deosebit. Ia să ne gândim… Să spunem că vaccinarea s-ar face pe ritm de manele. Nu ar veni omul să se vaccineze? Eu cred că da. Vaccinarea pe ritm de manele ar fi cea mai cool acţiune organizată de autorităţi în ultimii ani într-o ţară exotică, care oricum nu vrea să recunoască cât de exotică este”.

”Nu am succesul unui Tzancă Uraganul sau al unui Vali Vijelie”

El e de părere că puţine vedete publice din România au impactul celor din lumea manelelor.

“Personal, recunosc, nu am succesul unui Tzancă Uraganul sau al unui Vali Vijelie. Nu am nici capacitatea lor de a electriza mulţimile, de a le scoate din starea lor obişnuită şi de a le oferi o altă stare de spirit. Dar oamenii de genul celor pe care i-am menţionat mai înainte o au. A

tunci, nu văd niciun impediment serios în a-i implica în această chestiune. Desigur, cu menţiunea absolut obligatorie ca şi ei să-şi dorească!”, adaugă acelaşi Toni Grecu.

Fostul component al grupului “Divertis” mai crede că termenul de Covid-19 îşi va găsi în curând locul în melodiile acestui gen muzical.

“Sigur se vor naşte şi melodii despre COVID, mai ales în perioada în care ne vom mai relaxa. Nu prea cred că vom scăpa de refrene celebre, precum ”Să moară duşmanii mei și covidul între ei!”, îşi continuă cu mult umor previziunile acelaşi Toni Grecu.

Actorul nu a fost invitat să participe la campania de vaccinare:

“Pe mine, spre exemplu, nu m-a căutat nimeni să mă întrebe dacă aş face aşa ceva. Foarte probabil că nu mă calific pentru o chestiune atât de sensibilă!”.Toni Grecu s-a luptat din greu cu temutul virus și, chiar și după o lună de la externare, el resimțea efectele bolii, greu de controlat şi în perioada de refacere: ”Sunt obosit, apatic şi fără poftă de mâncare”.

Valeriu Gheorghiță: “Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit”

Ideea de a implica maneliştii în desfăşurarea actuală a campaniei de vaccinare a fost făcută public chiar de colonelul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naționale.

“Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ceea ce priveşte vaccinarea poate să-şi găsească locul în acest demers de comunicare şi demers de activităţi pro-vaccinare”, declara Valeriu Gheorghiţă, la începutul Săptămânii Mari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI