Toată viața i-a fost frică de un pitbull: cum a reușit acesta să o salveze de la moarte

Autor: Puiu Alexandru - 08:00, 16 dec. 2019

În mentalul colectiv, câinii din rasa pitbull au o imagine foarte proastă. Sunt considerați periculoși, agresivi și capabili să-ți ia viața. Ca orice alți câini însă, în realitate, sunt o reflexie a comportamentului stăpânilor.

Sunt șanse foarte mari să te întâlnești cu câini pe stradă sau într-un bloc de apartamente. Asta nu înseamnă însă că ești relaxat pe lângă ei, mai ales dacă un vecin are un pitbull care pare fioros. În practică însă, orice proprietar de pitbull îți poate confirma că este la fel de generos sau dragăstos care orice altă rasă de câini. Îți răspunde cu aceeași monedă.

pitbull viata

Aceasta este povestea lui Simba, un pitbull care locuiește într-un apartament din Suedia, împreună cu proprietarul său Arjanit Mehana. Mulți vecini evită câinele de frică să nu fie agresați de creatura rău famată. Până de curând, cel mai frică îi era de el unei femei care locuia cu un etaj mai jos.

Mehana a reținut-o pe femeie ca fiind foarte rece cu câinele său, deși acesta a încercat în mai multe rânduri să interacționeze cu ea, să o salute într-un fel. Femeia l-a evitat însă cu emoții teribile, pentru că era o rasă ”rea”.

Într-o zi, Mehana s-a întors de la o plimbarea cu câinele său în bloc. În mod inevitabil, au trecut pe lângă ușa femeii care avea o problemă cu pitbull-ul. În acele momente, Simba a început să se comporte ciudat. A lătrat și a început să dea cu lăbuțele în ușă. În momentul în care a încercat să-l ia pe sus pentru a-l duce în casă, a auzit un zgomot foarte vag din casă.

Femeia în vârstă striga după ajutor, cu o voce slăbită. ”Te rog nu pleca”, se auzise de dincolo de ușă. Mehana a deschis într-un final ușa de la apartament și a văzut-o pe femeie întinsă pe jos. Și-a rupt șoldul și de două zile nu s-a mai putut mișca. Nimeni nu a auzit-o și nu a vizitat-o în acest timp. Din fericire pentru ea, câinele a auzit-o în timp util, iar după ce Mehana a chemat o ambulanță, viața femeii a fost salvată. În mod previzibil, câinele este acum un erou și toți locatarii caută să-i facă cadouri și să se comporte mult mai frumos cu el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI