Toată lumea s-a uitat instant la Ion Țiriac. Cu cine a apărut la plajă, în Mamaia FOTO

Toată lumea s-a uitat instant la Ion Țiriac. Cu cine a apărut la plajă, în Mamaia FOTO
Ion Țiriac este recunoscut și pentru afacerile sale de milioane de euro.

Celebrul Ion Țiriac, pe lângă acțiunile sale caritabile, și averea fabuloasă, este cunoscut și pentru aparițiile alături de femei frumoase. Recent, celebrul om de afaceri a fost surprins pe plaja din Mamaia. Afaceristul nu era singur, iar cei care l-au văzut au reușit să imortalizeze și momentul.

Ion Țiriac și afacerile de milioane de din 2021

Pe lângă celebritatea câștigată prin sport, fiind unul din cei mai buni tenismeni români, Ion Țiriac este recunoscut și pentru afacerile sale de milioane de euro. Cea mai recentă afacere profitabilă a avut loc la Timișoara, unde a vândut pentru o sumă colosală un teren.

Cumpărătorii, frații Dedeman, au plătit pentru acest teren 15 miloane de euro, suprafața fiind de aproximativ 15 hectare. Parte din acest teren Ion Țiriac l-a vândut cu ceva vreme în urmă celor de la IKEA, suedezii construind aici un nou magazin.

În afară de afaceri, Ion Țiriac este implicat și în sportul olimpic românesc, dar și în achiziția de mașini de epocă. Celebrul afacerist are o colecție impresionantă de mașini unicat. Valoarea acestora se ridică la câteva milioane bune de euro. Te-ai gândi că un astfel de om, la banii pe care-i are, și-ar putea permite să-și petreacă concediul oriunde în lume. Surpriza este că nu.

Milionarul pe plajă cu o brunetă focoasă

Deși are milioane în conturi, Ion Țiriac a ales să meargă pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia, pentru a se relaxa. Ion Țiriac a decis, așadar, să petreacă câteva zile la soare, în stațiunea milionarilor, așa cum a ajuns să fie cunoscută celebra stațiune Mamaia. Numai că surpriza a fost mare atunci când celebrul afacerist a fost observat pe plaja din Mamaia.

Alături de Țiriac, pe un șezlong la soare, se afla o misterioasă tânără brunetă, de aproximativ 24 de ani. Unii dintre turiștii aflați pe aceeași plajă au reușit să imortalizeze momentul. Nu se știe exact cine este noua parteneră de plajă a milionarului în vârstă de 62 de ani, dar cert este că cei aflați pe plaja din Mamaia au întors capul după ea.

Ion Țiriac a reușit să-și țină viața privată departe de ochii lumii, singura relație mai cunoscută a acestuia fiind cu Irina Deleanu. Despre cei doi, la acel moment, se credea că vor ajunge să facă pasul următor, numai că lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit, cel puțin Irina. Fosta sa parteneră comenta la vremea aceea, la momentul despărțirii, declarând:

 „Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Ţiriac? Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines. Avem o relaţie bazată pe respect.

M-a ajutat de-a lungul anilor. Şi mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani şi face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate”, declara Irina Deleanu.