Toată familia Adelei Popescu s-a îmbolnăvit destul de grav: „Ne-am speriat foarte tare. A fost destul de ciudat”

Toată familia Adelei Popescu s-a îmbolnăvit destul de grav: „Ne-am speriat foarte tare. A fost destul de ciudat”
Toată familia Adelei Popescu s-a îmbolnăvit

Familia Adelei Popescu s-a îmbolnăvit. Celebra prezentatoare de televiziune nu traversează deloc o perioadă bună. Soțul și cei trei copii se confruntă cu o serie de probleme de sănătate destul de serioase. Prin ce simptome au trecut și cum se simt acum?,,A început primul cel mic, bebelușul, și a fost prima dată când s-a întâmplat la el. M-am speriat enorm, a vomitat într-o noapte foarte mult”, a povestit actrița pentru fanii ei.

Clipe grele pentru Adela Popescu: toată familia s-a îmbolnăvit

Adela Popescu este una din cele mai iubite vedete de la noi, crescând sub ochii românilor care au făcut cunoștință cu ea în cadrul telenovelelor celebre de pe postul Acasă.

Aceasta este acum prezentatoare de televiziune la ,,Vorbește Lumea”, dar reușește în același timp să își țină fanii pe jar și pe rețelele de socializare. Actrița este mereu cu zâmbetul pe buze, mai ales când apare pe micile ecrane.

Cu toate astea, ea recunoaște că viața nu este roz și le arată internauților problemele prin care trece. Blondina nu a mai fost atât de activă în ultimele zile, iar fanii și-au dat seama imediat că ceva s-a întâmplat.

Vedeta a revenit în mediul online cu o explicație pentru cei care o urmăresc. Moderatoare a mărturisit că i-a fost foarte frică pentru băiețelul cel mic.

Toți cei dragi au avut enterocolită, dar pentru mezin era prima oară când se lovea de această afecțiune. Chiar cel din urmă a avut și puțină febră, dar cei mai mari nu au întâmpinat acest simptom.

„A fost o perioadă destul de dificilă”

„A fost o perioadă destul de dificilă. Am avut toți enterocolită și ne-am speriat foarte tare. A început primul cel mic, bebelușul, și a fost prima dată când s-a întâmplat la el.

M-am speriat enorm, a vomitat într-o noapte foarte mult. (…) A venit și pediatra, că nu am putut să stăm așa. Apoi au început și cei doi băieței și eu și Radu. Radu și cu mine am avut mai ușor așa.

Oricum a fost destul de ciudat, de obicei enterocolita vine cu febră, dar cel mic a avut puțin, noi mai mari nu. Oricum e bine că am trecut peste și acum suntem foarte bine.”, a povestit Adela Popescu pe Instagram.

Din fericire, Adela se poate bucura acum de momente mult mai liniștite pentru că situația este sub control. Problemele de sănătate nu au ținut mai mult de câteva zile.