Țipete și urlete în casa Puterea Dragostei! Ce au de împărțit Mary și Bogdan Mocanu

Țipete și urlete în casa Puterea Dragostei! Ce au de împărțit Mary și Bogdan Mocanu
Cearta la Puterea Dragostei! Mary și Bogdan Mocanu nu se mai suferă

Casa Puterea Dragostei este împânzită de țipete și urlete! Mary și Bogdan Mocanu, care zilele trecute păreau că au îngropat securea războiului, se ceartă de mama focului în competiție. Ce au cei doi de împărțit și care au fost schimbările majore care i-au făcut să nu se mai împace?

Puterea Dragostei: Mary și Bogdan, reproșuri cu  nemiluita

Marinela Mavrodin, cunoscută în emisiune ca Mary, a pornit războiul dintre aceasta și Bogdan Mocanu. Episodul anterior din show-ul dragostei i-a regăsit pe cei doi certându-se ca la ușa cortului. Aceștia, cu toate că au demonstrat de multe ori că pot să ajungă la un numitor comun, de o scurtă vreme pare că au uitat tot ce s-a petrecut între ei de-a lungul timpului și că răbufnesc fără să mai țină cont de nimeni. Totul a pornit de la o conversație transmisă prin TV între case dintre Mocanu și Bia.

Mary și Bogdan Mocanu în sezonul 1
Mary și Bogdan Mocanu în sezonul 1

Tânărul i-a reproșat brunetei că joacă la mai multe capete și că lui îi place ca femeia de lângă el să fie fidelă secundă de secundă. Mary i-a luat atunci apărarea Biei, susținând că știe mai bine situația dintre cei doi și ce se întâmplă în spatele camerelor. Mocanu nu a fost de acord ca altcineva să vorbească în dreptul frumoasei pe care încă o simpatizează, așa că a ajuns să se certe ca la ușa cortului cu Mavrodin. Nu se știe însă de ce de ceva vreme cei doi par să nu mai găsească o cale de mijloc pentru măcar un dialog decent. Oare mai sunt rămase sentimente din sezonul 1 cand aceștia s-au sărutat? Răspunsul va veni, cel mai probabil, în episodul următor.

Mary și Bogdan Mocanu, conflict de zile mari la Puterea Dragostei
Mary și Bogdan Mocanu, conflict de zile mari la Puterea Dragostei

Scandal în casa iubirii

Episodul trecut a surprins scene care s-au dovedit a fi destul de amuzante. Protagoniștii țipetelor din ediția ce abia a fost difuzată au ajuns să-și rupă hainele de pe ei în cadrul unui reproș. Totul s-a dovedit a fi doar o glumă, dar pentru scurt timp cei din casă s-au speriat de gesturile exagerate și puțin violente dintre ei.

„Din cauza Biancăi și a lui Livian. M-au pus să fac o pedeapsă. Mi-a rupt hainele de pe mine, mi-a rupt bluza, mi-a tras și extensiile din păr. Nu mai am nici unghiile, aproape toate s-au rupt. Când a vrut să-mi rupă bluza, l-am tras să-i rup și eu tricoul și au căzut toate unghiile”
Marinela Mavrodin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI