O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei. Cine este Paula și pe cine a pus ochii

O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei. Cine este Paula și pe cine a pus ochii
Pe cine a pus ochii Paula, noua cocurentă de la Puterea Dragostei?

O nouă concurentă a intrat în Casa Puterea Dragostei pentru a-și găsi sufletul pereche. Dacă baieții au fost extrem de surprinși la vederea acesteia, fetele aflate deja în competiție au fost mai sceptice în ceea ce o privește pe Paula. Cine este aceasta și pe cine a pus ochii?

Cine este noua concurentă de la Puterea Dragostei?

În casa Puterea Dragostei a venit o nouă concurentă! Este vorba despre Paula, o brunetă focoasă în vâsrtă de 27 de ani. Aceasta nu a dat deocamdată foarte multe detalii despre viața sa, astfel că urmează ca cei de acasă să o cunoască pas cu pas, în edițiile viitoare. Tânăra a menționat doar că este proaspătă absolventă a cursurilor Facultății de Drep.

Cu toate că nu a venit de multă vreme, se pare că băieții deja o plac. Încă de la intrarea pe ușa din casa băieților aceasta a avut parte de o reacție surprinzătoare, toți au tăcut mâlc la vederea sa, imrpesionați de formele voluptoase pe care le posedă. Pe cealaltă parte, fetele au văzut-o atunci doar de la spate, cu ajutorul transmisiunii dintre case, arătându-se puțin indignate de venirea noii concurente atât de repede de la începerea emisiunii.

Paula, coua concurentă de la Puterea Dragostei, a pus deja ochii pe Bogdan Mocanu
Paula, coua concurentă de la Puterea Dragostei, a pus deja ochii pe Bogdan Mocanu

Paula, noua concurentă, a pus deja ochii pe Bogdan

Odată ajunsă lângă celelalte colege, Paula a fost întrebată dacă a venit pentru cineva anume sau dacă are măcar un top 3 al băieților pe care îi place cel mai mult. Deși a evitat să spună, noua concurentă s-a lăsat convinsă de insistența fetelor, așa că a spus că îi place de Jador, Bogdan Mocanu și Iulian.

Majoritatea s-au mirat de alegerea ei în ceea ce-l privește pe Iulian, pentru că acesta are doar 21 de ani, iar diferența de vârstă dintre cei doi este destul de mare.  Din păcate pentru aceasta, votul publicului contează extrem de mult, iar cei de acasă nu au văzut-o cu ochi buni. Poate, odată cu trecerea timpului, vor ajunge să o placă măcar pentru personalitatea sa și felul de a fi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI