VIDEO Accident la Puterea Dragostei de la Kanal D. Fosta iubită a lui Adrian Alexandrov a căzut în direct

VIDEO Accident la Puterea Dragostei de la Kanal D. Fosta iubită a lui Adrian Alexandrov a căzut în direct
Larisa Judele, fosta iubită a lui Adrian Alexandrov, s-a accidentat în timpul ultimei gale de la Puterea Dragostei

Cea mai recentă gală de la Puterea Dragostei a venit cu emoții, certuri, declarații dure, dar și cu o accidentare. Cea vizată de ultima „năzdrăvănie” a concurenților de la show-ul iubirii este chiar Larisa Judele, fosta iubită a lui Adrian Alexandrov. Iată filmulețul cu momentul în care toată lumea a crezut că s-a rănit grav. Din fericire, tânăra doar s-a speriat destul de tare.

Larisa Judele, fosta iubită a lui Alexandrov, accidentare la Puterea Dragostei

Aproape de finele celei mai recente gale din cadrul emisiunii Puterea Dragostei, Larisa Judele a reușit să-i bage în sperieți pe colegii săi. Cauza a fost o porție copioasă de râs, presărată cu ceva mai mult dezechilibru. Nu este pentru prima oară când scaunele înalte dau bătăi de cap concurentelor. Acestea își prind deseori rochiile sub tocuri coborând de pe ele și chiar, ca în momentul de față, își prind tocurile în grilajul de lemn. Totul s-a petrecut la minutul 1.42:46 din transmisiunea galei.

Larisa Judele, accidentare la Puterea Dragostei
Larisa Judele, accidentare la Puterea Dragostei

Larisa a râs extrem de tare la auzul unor comentarii din partea băieților, încât și-a pierdut echilibrul și a ajuns pe jos. Cu toate că majoritatea colegelor sale au încercat să o ajute, căzătura zdravănă s-a produs mult prea repede pentru a mai putea evita incidentul. Acesta a început să plângă, dat fiind faptul că a căzut puternic direct pe mâna deaptă.

Larisa Judele,  accidentare în gală
Larisa Judele, accidentare în gală

Cu ocazia acestui motiv, Larisa și-a putut da seama, printre altele, cui îi este sau nu dragă. Cel care a părut implicat emoțional în episodul acesteia în care a crezut chiar că și-a rupt mâna a fost Robert.

Larisa spune adevărul despre Bogdan

Aceasta, venită de puțină vreme în competiția dragostei, a pus ochii pe Bogdan Mocanu. Tânărul este mai mic de vârstă decât fosta iubită a lui Adrian Alexandrov, dar asta nu a părut nicicând un impediment pentru brunetă.

Larisa a fost mai hotărâtă și mai curajoasă decât aproape oricine din casă, astfel că l-a sărutat pe Bogdan. Cu toate astea, recent a susținut că nu va face cuplu cu el pentru că un lucru anume o oprește. Întrebată pe o rețea de sociaizare despre cum decurg lucrurile în cunoașterea lor, aceasta a aruncat bomba. „M-aș potrivi cu Bogdan, dar el este îndrăgostit. ” 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI