Cum s-a îmbogățit această tânără din dorințele bărbaților. Ideea ei i-a adus miliarde de dolari, în câteva săptămâni

Cum s-a îmbogățit această tânără din dorințele bărbaților. Ideea ei i-a adus miliarde de dolari, în câteva săptămâni
Bumble îi va aduce inventatoarei sale miliarde de dolari

O tânără s-a îmbogățit după ce a făcut o aplicație de întâlniri. Bumble este o aplicaţie de întâlniri care permite femeilor să facă prima mişcare. Bumble se pregăteşte pentru o ofertă publică iniţială ce ar putea veni la începutul anului 2021, spun surse apropiate companiei.

Cum s-a îmbogățit o tânără din dorințele semenilor. Ideea ei i-a adus miliarde de dolari, în câteva săptămâni

Afacerea încearcă să atingă o evaluare de 6-8 miliarde de dolari. Deşi negociază cu mai multe bănci, Bumble nu a făcut încă publică lista investitorilor. Planurile nu au fost încă terminate, iar momentul listării la bursă va putea fi schimbat. Astfel, Bumble ar deveni ultima companie de tehnologie care se alătură unei liste de companii care încearcă expunerea pe bursă, precum Airbnb.

Fondul de investiţii Blackstone Group a cumpărat în 2019 un pachet majoritar de acţiuni care a dus evaluarea companiei la 3 miliarde de dolari. Aplicaţia a fost lansată în 2014 de Whitney Wolfe Herd, care mai înainte a fondat platforma Tinder.

Whitney Wolfe Herd s-a îmbogățit de pe urma unei applicații
Whitney Wolfe Herd s-a îmbogățit de pe urma unei applicații

Pe Bumble, femeia alege

Bumble este o aplicaţie de întâlniri care câştigă tot mai multă popularitate. Aplicația se bazează pe ideea că femeia alege, ceea ce înseamnă că numai doamnele pot iniţia conversaţia. Bumble nu este foarte diferită de Tinder.

Profilul se creează la fel, prin intermediul rețelelor de socializare Facebook sau Instagram, alegi persoana cu care vrei să comunici în funcţie de profil, iar scopul este acelaşi: de a găsi un partener sau parteneră fără foarte multe eforturi.

Bumble, o aplicație feministă

Bumble este caracterizată ca fiind o aplicaţie de întâlniri feministă. Numai femeile pot iniţia conversaţii, ceea ce înseamnă că acestea nu vor mai fi bombardate cu mesaje de la diverși bărbaţi. Bumble are mesagerie inclusă cu o funcţie foarte practică pentru femeile pudice: pozele cu organele masculine sunt blurate.

Cu ajutorul Inteligenţei Artificiale, aceste tipuri de poze sunt identificate şi blurate. Femeile pot vedea pozele doar dacă își doresc. Funcţia este inovativă şi practică, în același timp, deoarece femeile pot folosi Bumble în public fără să fie stresate de conţinutul mesajelor.

Bumble este și o aplicație de socializare

Nu în ultimul rând, Bumble nu este numai o aplicaţie pentru întâlniri, ci şi de socializare. Funcţia Bumble BFF te ajută să îţi găseşti amici. Astfel, aplicația se pretează pentru femeile care au un loc de muncă stresant, care nu își oferă luxul timpului liber şi al socializării în afara firmei sau pentru femeile care s-au mutat într-un oraş nou şi au nevoie de cineva cu care să vorbească.