TikTok a fost interzis oficial. Milioane de utilizatori își plâng în pumni acum. Care e motivul

TikTok a fost interzis oficial. Milioane de utilizatori își plâng în pumni acum. Care e motivul

Vești proaste pentru utilizatorii aplicației mobile TikTok: accesul a fost interzis oficial în Pakistan. Locul de socializare al tinerilor și nu numai a fost interzis în această țară săptămâna aceasta. Țara a urmat modelul pe care America l-a pornit în lupta contra acestei aplicații.

TikTok a fost interzis oficial

Vești proaste pentru utilizatorii cu conturi care fac bani de pe această aplicație mobilă. TikTok a fost interzis în Pakistan, după ce America a pornit un război contra aplicației. Dezvoltatorii ei sunt acuzați că ar folosi această platformă de socializare pentru a spiona sau colecta date.

Autoritatea de Telecomunicații din Pakistan a făcut anunțul oficial în urmă cu câteva ore. Și-au anunțat cetățenii că TikTok e interzis din cauza ”conținutului indecent și imoral”. Așa că, toți utilizatorii aplicației din Pakistan sunt nevoiți să își ia gândul de la ea, sau să găsească o modalitate de a o folosi.

Pakistan interzice TikTok, după modelul american

TikTok a fost interzis oficial. Milioane de utilizatori își plâng în pumni acum. Care e motivul
TikTok a fost interzis oficial în Pakistan

Din fericire, utilizatorii din Pakistan au o singură șansă de a își păstra conturile și de a mai face bani pe această aplicație. PTA susține că, dacă reprezentanții aplicației TikTok vor lua măsuri drastice în legătură cu conținutul clipurilor video și se vor încadra în cerințele Pakistanului, interdicția se va ridica.

În ciuda scandalurilor în care a fost implicată aplicația, reprezentanții TikTok au promis că vor respecta legea. Dar autoritățile tărilor ca India, America, Australia și Pakistan susțin că acest lucru nu a fost înfăptuit până acum. Dar TikTok nu e singura aplicație care a fost interzisă în această țară.

Pakistan a mai blocat accesul către Tinder, celebra aplicație mobilă pentru întâlniri amoroase de scurtă durată, episodice și fără implicații.. Oficialii din această țară susțin că este o aplicație lipsită de „imoralitate” și plină de „indecență”. În Pakistan, Tinder a fost descărcată de 440.000 de ori în ultimul an, informează spynews.ro.

Președintele Donad Trump a declarat la începutul lunii august că rețeaua de socializare TikTok ar trebui să fie vândută înainte de jumătatea lui septembrie, pentru a putea să funcționeze in Statele Unite, potrivit AFP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI