Tiago, fiul lui Adrian Mutu, îi moşteneşte talentul. La doi ani şi jumătate, „noul Briliant” iubeşte fotbalul. Foto

Tiago, fiul lui Adrian Mutu, îi moşteneşte talentul. La doi ani şi jumătate, „noul Briliant” iubeşte fotbalul. Foto
Tiago, fiul lui Adrian Mutu, moștenește de la tatăl său pasiunea pentru fotbal

Adrian Mutu trăiește pe picior mare în Emiratele Arabe Unite, unde câștigă lunar un salariu de 15.000 de euro la echipa a doua a celor de la Al Wahda. Fostul mare fotbalist o duce bine și pe plan personal. Este fericit alături de soția lui, Sandra, iar fiul lor, Tiago, moștenește pasiunea pentru fotbal. La doar doi ani și jumătate, lovește mingea foarte bine și pare că îi va călca pe urme tatălui.

Tiago, fiul lui Adrian Mutu, moștenește de la tatăl său pasiunea pentru fotbal

Din fotografiile postate de Adrian Mutu pe rețelele de socializare reiese că Briliantul duce o viață de vis alături de soția lui, Sandra și de fiul lor, Tiago, care la vârsta de doi ani și jumătate este deja pasionat de fotbal și lovește mingea foarte bine. Fostul fotbalist este tare mândru când își vede fiul pe terenul de fotbal. Tiago stă cu părinții lui în Emiratele Arabe Unite, dar și la București, iar din când în când merge la Pitești și la Timișoara, acolo unde locuiesc bunicii lui. Dacă la fotbal este evident că îl moștenește pe tatăl lui, micuțul Tiago seamănă leit cu mama la aspectul fizic.

 

Adrian Mutu mai are trei copii, pe Mario (16 ani), din căsnicia cu Alexandra Dinu și pe Adriana Lea (13 ani) și Maya Vega (11 ani), din căsnicia cu Consuelo.

Briliantul a jucat la 13 echipe de club în întreaga sa carieră: FC Argeș, Dinamo București, ASA Târgu Mureș, FC Pune City, Inter Milan, Petrolul Ploiești, Cesena, Parma Calcio, AC Ajaccio, Chelsea, Juventus Torino, Hellas Verona și AFC Fiorentina. A jucat 448 de meciuri la echipele pe la care a trecut, marcând 164 de goluri și oferind 52 de pase decisive. La echipa națională a României a jucat 77 de meciuri în care a marcat 35 de goluri. La România U21 a prins 12 meciuri și a dat 6 goluri, iar la România U18 a jucat 14 partide și a dat 8 goluri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI