Omul care l-a acuzat pe Adi Mutu de tentativă de asasinat face dezvăluiri: „Mi-a zis că plec doar mort!”

Omul care l-a acuzat pe Adi Mutu de tentativă de asasinat face dezvăluiri: „Mi-a zis că plec doar mort!”
Omul de afaceri Adrian Marțian l-a acuzat pe Adi Mutu de tentativă de asasinat

Omul de afaceri care l-a acuzat pe Adi Mutu că a încercat să îl asasineze în urmă cu mai mulți ani a vorbit despre incidentul care l-ar fi avut în prim plan pe fostul decar al echipei naționale de fotbal a României.

Adrian Marțian a povestit pentru gsp.ro că Adi Mutu ar fi intrat în camera lui de hotel împreună cu doi corsicani și i-ar fi spus că nu mai pleacă de acolo decât mort. Totul s-ar fi petrecut în perioada în care Mutu juca la Ajaccio.

„Este foarte real. Eram în holul unei recepții la un hotel din Corsica. El, de disperare că nu mai putea să îmi dea banii și nu mai știa ce să facă, după ce s-a… făcut praf, i-a venit lui ideea… eu nu mi-am dat seama, el tot mergea și dădea telefoane prin spate, dar eu nu mi-am dat seama ce face. Era și mama lui de față, îi făcea toate jocurile, accepta toate cretinismele pe care le făcea el. Și au venit băieții ăia, dintr-o dată m-am trezit cu ei și mi-a zis… gata, de aici mai pleci doar mort”, a declarat omul de afaceri.

Adrian Marțian îl acuză pe Adi Mutu de tentativă de asasinat

Fostul finanțator al clubului UTA a mai spus că oamenii plătiți de Adi Mutu au venit la el cu armele ascunse sub haine, dar au dat înapoi când și-au dat seama că este un apropiat de-al patronului clubului Ajaccio.

„I-am zis, bă, nebunule, fii atent la mine! Am pus mâna pe el și am zis… dacă eu mor, tu mori cu mine aici. Asta s-a întâmplat în holul hotelului, era o recepție cu un hol imens, mare. (…) Au venit ăia și nu știau despre cine e vorba. El a plătit, vă dați seama, că ăia nu au probleme cu turiștii. Erau pregătiți pentru execuție. Proprietarului clubului la care juca el (Adi Mutu) este nașul fetiței mele. Oamenii când au văzut despre cine este vorba au făcut stop”, a mai spus Adrian Marțian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI