Thomas Markle, ultimatum pentru Meghan Markle. Ce i-a transmis propriei fiice

Thomas Markle, ultimatum pentru Meghan Markle. Ce i-a transmis propriei fiice
Ce i-a transmis Thomas Markle fiicei sale

Thomas Markle, în vârstă de 76 de ani, a făcut o declarație șocantă. Avertismentul acestuia vine după ce fiica lui, Meghan Markle a cerut și obținut amânarea procesului împotriva trustului Associated Newspapers.

Thomas Markle, ultimatum pentru Meghan Markle

Thomas Markle, cu care ducesa nu mai vorbește încă de la nunta ei cu Prințul Harry, era dispus să depună mărturie în acest proces, care se concentrează pe publicarea scrisorii pe care Meghan i-a trimis-o tatălui său în 2018. Fapt pentru care, ducesa a dat în judecată trustul de presă responsabil pentru nerespectarea caracterului privat al acestei scrisori.

Tatăl ducesei vrea ca acest caz să se finalizeze cât mai repede, deoarece apariția lui ca martor în acest caz îi provoacă anxietate. De asemenea, Thomas Markle a declarat că se luptă cu răceala de 3 sau 4 ani, din cauza problemelor pe care le are cu inima și cu plămânii. El susține că poate s facă mai mult de 40 de pași fără să obosească pierzându-și suflul.

Thomas Markle: ”Sunt realist atunci când spun că pot muri mâine”

Într-o declarație dată curții de la Londra în care se judecă cazul, tatăl ducesei susține că „Sunt realist atunci când spun că pot muri mâine”. Thomas Markle urma să depună mărturie pentru trustul Associated Newspapers și, deci, împotriva fiicei sale, acesta considerând că Meghan i-a creionat o imagine falsă în presă, potrivit Okmagazine.ro.

Dacă această declarație a lui Thomas Markle o va înduioșa, în vreun fel, pe fiica lui, rămâne de văzut.

Câți bani primesc Harry și Meghan de la Netflix

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract pe doi ani cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce o serie de programe TV. Cei doi vor realiza de la emisiuni pentru copii, până la seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit și vor călători în toată lumea cu 80 de avioane private. După ce au renunțat la titlurile avute în Familia Regală, aceștia se concentrează pe viața de familie, dar și pe o carieră în televiziune.

„Ne vom concentra pe crearea de conținuturi care informează, dar care și oferă speranță. În calitatea noastră de tineri părinți, realizarea unor programe care inspiră întreaga familie este o chestiune importantă”, a declarat cuplul într-un comunicat.

Ce sumă primesc de la Netflix prințul Harry și Meghan Markle
Ce sumă primesc de la Netflix prințul Harry și Meghan Markle

Suma vehiculată în urmă cu ceva timp pentru serviciile oferite era de 150 de milioane de dolari, scriau cei de la Daily Mail. S-ar părea că planul celor doi de a deveni independenți pe plan financiar le-a ieșit de minune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI