27 iul. 2020 | 11:35

Meghan Markle și Harry, secretul a ieșit la iveală. Ce s-a întâmplat, de fapt, de Crăciun

Știri generale
Meghan Markle și Harry, secretul a ieșit la iveală. Ce s-a întâmplat, de fapt, de Crăciun
Meghan Markle și Harry, secretul a ieșit la iveală. Ce s-a întâmplat, de fapt, de Crăciun

O nouă controversă în familia regală britanică! Prințul Harry și Meghan Markle s-ar fi decis să renunțe la îndatoririle regale după ce s-au simțit atacați de discursul pe care l-a susținut regina Elisabeta a II-a de Crăciun. Care a fost gestul care i-a determinat pe Ducii de Sussex să o ia pe proria cale, în paragrafele următoare.

Nouă controversă în familia regală

Ies la iveală detalii neștiute despre decizia Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, de a părăsi familia regală britanică. Se pare că foștii Duci de Sussex s-au simțit dojeniți de regina Elisabeta a II-a în timpul tradiționalului său discurs de Crăciun, văzând acest fapt ca o dovadă că au fost alungați din familia regală, potrivit informațiilor publicate într-o nouă carte.

Totodată, cuplul a observat că „lipsește în mod vizibil“ din fotografiile cu care era decorată masa la care vorbea regina la Palatul Buckingham, potrivit unui extras din volumul „Finding Freedom“ („În căutarea liberății“, n.r.), publicat în The Times of London.

Toate acestea în contextul în care restul seniorilor regali – inclusiv fratele lui Harry, William și familia sa, împreună cu tatăl prinților, prințul Charles – apăreau acolo cu mândrie, relatează pagesix.com.

Harry și Meghan nu apar în pozele reginei, de Crăciun

Potrivit rândurilor din carte, simțind că au fost deja „îndepărtați de mult de instituția monarhiei“, Prințului Harry și Meghan au ajuns la concluzia că „nu sunt o parte fundamentală a viitorului ei“.

„Pentru Harry și Meghan, a fost încă un semn că trebuie să ia în considerare propriul lor drum“, au scris autorii Omid Scobie și Carolyn Durand.

La vremea respectivă, cuplul era criticat pentru că a ales să își petreacă vacanța cu bebelușul lor, Archie, în Canada, încălcând tradiția prin faptul că erau departe de restul regalilor.

Peste doar câteva săptămâni, mai exact pe 8 ianuarie, Harry și Meghan și-au anunțat planurile de a renunța la îndatoririle regale.

Totodată, regina Elisabeta a II-a a fost acuzată că a scos fotografia cu Ducii de Sussex din sala ei de audiență din Palatul Buckingham, la începutul anului trecut. În schimb, lângă aceasta tronau, pe masă, două fotografii cu familia făcute cu ocazia celebrării Crăciunului precedent, inclusiv un portret oficial de nuntă.

Surse de la palat au insistat că lipsa fotografiei cu Harry și Meghan nu a fost o înțepătură, ci doar o reprezentare a liniei directe de succesiune, notează cartea.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro