Theo Rose vrea să prezinte SuperStar și în sezonul următor. Ce este în stare să facă pentru emisiune

Theo Rose vrea să prezinte SuperStar și în sezonul următor. Ce este în stare să facă pentru emisiune
Theo Rose vrea să rămână prezentatoarea SuperStar

Theo Rose a acceptat provocarea de a prezenta SuperStar! Vedeta se bucură enorm de această oportunitate și s-a îndrăgostit de emisiune. Cântăreața își dorește să rămână prezentatoarea show-ului de televiziune și în sezonul următor, ba chiar este pregătită să facă anumite sacrificii.

Un an plin pentru Theo Rose. Ce a reușit vedeta să facă

Theo Rose s-a bucurat de mult succes în 2021. Aceasta a prezentat o perioadă Vorbește lumea, a participat la Masked Singer și a devenit prezentatoarea show-ului SuperStar. Aceasta a marcat multe reușite, fiind una dintre cele mai bune voci din România și având parte de o carieră spectaculoasă.

Vedeta a mărturisit că s-a bucurat de experiența de la Masked Singer, chiar dacă a participat la emisiune într-o perioadă destul de aglomerată din viața ei.

„A fost greu, dar și frumos. Am avut puțin răgaz de timp la Masked Singer să mă odihnesc. Dormeam în cabină până intram pe scenă. În perioada aia eram și aici, la Vorbește lumea.

Eu am mințit pe toată lumea, inventam probleme în familie. A fost frumos, o mare provocare. Am reușit să cânt multe piese pe care nu am îndrăznit până acum.

Mi-a plăcut că am putut să fac coregrafie, costumul mi-a permis. Capul era foarte greu. Singura problemă era că a fost din latex.”, a zis cântăreața la Vorbește lumea.

Theo Rose, despre SuperStar: ‘Mă duc fără bani’

Theo Rose nu vrea ca SuperStar să se termine. Aceasta își dorește să prezinte și următorul sezon, ținând cont că s-a atașat de show-ul care a cucerit foarte mulți români. Ba chiar, artista a recunoscut că ar accepta să rămână prezentatoarea emisiunii chiar dacă nu i se oferă bani.

„Ăsta a fost cel mai nebun an din viața mea. Mi se pare extraordinar că se întâmplă așa de repede lucrurile. Mâine seară e finala SuperStar, concurenții vor avea mult de cântat.

O să avem și invitați surpriză. Sunt curioasă care sunt preferințele românilor în momentul ăsta. Premiul cel mare contează enorm de tare.

Sunt foarte tristă că se termină, o să le cer sezonul următor să mă ia de la început, din audiții. Mă duc fără bani.”, a mai zis ea.

Unde merge Theo Rose de Crăciun

Vedeta o să îi bucure pe fani cu un concert în Ajunul Crăciunului. Aceasta o să meargă acasă după ce susține un spectacol, mai ales pentru că își dorește să petreacă timp alături de familia ei și să se bucure de numeroase bucate delicioase. Totuși, ea o să urce pe scenă de Revelion.

„În Ajun de Crăciun o să cânt, dar de Crăciun mă duc la mama și la tata, să mănânc ce au făcut acolo. (…) De Revelion cânt, am 2 concerte pe la Sibiu.

Ce să îi mai cer Moșului, se supără dacă îi mai cer ceva. (…) La noi în familie cântăm. Cântă tata peste Hrușcă, îl acoperă. Sunt talentați.”, a adăugat cântăreața.