Theo Rose și iubitul ei, contre în direct la Măruță în emisiune. Ce reproș i-a făcut în fața întregii țări: „Mă supăr”

Theo Rose și iubitul ei, contre în direct la Măruță în emisiune. Ce reproș i-a făcut în fața întregii țări:
Ce au spus Theo Rose și Alex Leonte în emisiunea moderată de Cătălin Măruță

Theo Rose formează un cuplu cu Alex Leonte de patru ani, iar cei doi sunt extrem de îndrăgostiți. Vedeta a apărut alături de partenerul său în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, însă s-a supărat la o remarcă făcută de acesta. Cântăreața a reacționat imediat.

Ce s-a întâmplat între Theo Rose și iubitul său

Theo Rose și Alex Leonte au acceptat provocarea lansată de Cătălin Măruță, astfel că au răspuns la mai multe întrebări care au legătură cu viața lor de cuplu. Partenerul Andrei a vrut să știe care dintre cei doi este mai cheltuitor, astfel că dansatorul a explicat că artista dă mai mulți bani pe diferite lucruri.

Cu toate acestea, Theo Rose nu a acceptat remarca făcută de partenerul său. Cântăreața a mărturisit că primește o mulțime de produse de la diferite companii pentru a face reclamă, așa că nu este interesată să cumpere mai multe obiecte. Aceasta a recunoscut că s-a supărat pe iubitul său.

„Eu primesc foarte multe produse, că le fac promovare și așa mai departe. Ce bani cheltui, mă, eu? Că fac un plin la mașină din când în când.

La noi în familie nu se pune problema de bani, dar dacă mă face cheltuitoare mă supăr.”, a spus Theo Rose în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Theo Rose și Alex Leonte, pregătiți de următorul pas în relație?

De asemenea, Cătălin Măruță și-a dorit să știe dacă o să se audă clopote în curând în showbiz-ul românesc. Mulți fani abia așteaptă să o vadă pe Theo Rose îmbrăcând rochia de mireasă. Totuși, iubitul său a punctat că așteaptă să treacă pandemia pentru a se gândi la un astfel de eveniment.

„Să treacă pandemia și vedem cu nunta. Nu e încă inelul.”, a spus Alex Leonte.

Cum s-au cunoscut Theo Rose și Alex Leonte

În trecut, Theo Rose recunoștea că l-a cunoscut pe Alex Leonte la un eveniment unde trebuia să susțină un concert. Pe atunci, cel care i-a devenit ulterior partener era implicat într-o altă relație. El nu a putut să o uite, astfel că a căutat-o imediat după despărțirea de fosta iubită.

„Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin a întrebat de mine. Era frumușel, cu ochii albaștri.

Mi-au zis să stau cuminte, că a venit cu nevasta. El avea o relație de 6 ani, lumea deja îi spunea că e nevasta lui (…)

Am început să vorbim și i-am spus că până nu își rezolvă lucrurile, să nu îmi mai scrie. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun.”, spunea Theo Rose în podcast-ul realizat de Cătălin Măruță.

Alex Leonte este dansator, astfel că se bucură de foarte mulți admiratori. De asemenea, acesta este nepotul cunoscutului Nea Marin. El trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Theo Rose, iar fanii se bucură de fiecare dată când îi văd împreună.