21 dec. 2022 | 22:30

Theo Rose şi Anghel Damian au anunţat ce o să aibă. Emoţii mari pentru cuplu: fetiţă sau băieţel? „Aflaţi de la noi de data asta”

Monden
Theo Rose şi Anghel Damian au anunţat ce o să aibă. Emoţii mari pentru cuplu: fetiţă sau băieţel? „Aflaţi de la noi de data asta”
Theo Rose şi Anghel Damian: fetiță sau băiețel? Cântăreața a dezvăluit care este sexul copilului lor. Imagini emoționante.

Informația momentului în lumea showbiz-ului românesc! Theo Rose şi Anghel Damian: fetiță sau băiețel? Tânărul cuplu a anunțat într-un mod special, miercuri, 21 decembrie, care este sexul copilului lor. Au fost momente pline de emoție, invitații au început să țipe de bucurie, iar, pe fundal, au fost focuri de artificii strălucitoare.

Theo Rose şi Anghel Damian: fetiță sau băiețel?

Vestea că Theo Rose a rămas însărcinată a luat cu asalt lumea mondenă din România, mai ales datorită faptului că artista era implicată într-o relație romantică cu Anghel Damian de puțin timp. Chiar și așa, a fost fericire mare în familia cântăreței, când aceasta le-a dat tuturor marea veste. Mama lui Theo Rose a dezvăluit ce va avea artista, cel mai probabil din greșeală.

Părinții lui Theo Rose au fost extrem de încântați de ideea că vor deveni bunici. Mama artistei, pe nume Nina, a făcut, la acea vreme, unele declarații referitoare la planurile pe care le are odată cu venirea pe lume a copilului. Deși sarcina nu ar fi fost suficient de avansată ca cineva să știe sexul bebelușului, doamna părea să fie la curent cu acest detaliu.

Mama lui Theo Rose a mărturisit că partenerul său abia așteaptă să-și ducă nepoțelul la fotbal. Afirmația i-a făcut pe internauți să creadă că noul cuplu așteaptă un băiețel. Pentru că părea să fie, totuși, prea devreme pentru a afla sexul micuțului, fanii lui Theo Rose au pus la îndoială informațiile. Acum, însă, totul este foarte clar.

Theo Rose și Anghel Damian i-au anunțat pe utilizatorii online ce sex va avea copilul lor într-un mod cu totul special. A fost bucurie mare la eveniment. Invitații nu s-au mai putut abține și, de bucurie, au început să țipe când au aflat informația. Partenera regizorului serialului „Clanul” a făcut totul public pe rețelele sociale.

„De data asta, aflați de la noi”

Theo Rose şi Anghel Damian: fetiță sau băiețel? Cuplul a organizat un gender reveal party. Câteva scene de la evenimentul cu pricina au fost publicate pe rețelele sociale, în urmă cu puțin timp. Chiar frumoasa artistă a fost cea care a postat un videoclip emoționant de la evenimentul la care au fost invitați cei mai apropiați oameni din viața ei și a iubitului său.

În materialul video încărcat de Theo Rose pe internet, se pot observa urme de fum albastru. Acestea sunt asociate, în cadrul gender reveal party-urilor, cu sexul masculin al copilului. Așadar, acum totul este foarte clar. Cuplul așteaptă venirea pe lume a unui băiețel, așa cum a divulgat, de altfel, și mama artistei.

„De data asta, aflați de la noi. Mâine vă arătăm mai multe de aici. Mulțumim tuturor!”, a fost mesajul notat de către Theo Rose, în dreptul videoclipului de la petrecerea organizată miercuri.

În spatele cuplului a fost un adevărat spectacol de lumini și fum albastru. Momentul special de la petrecerea cu tematică de gender reveal s-a încheiat cu foc de artificii strălucitoare pe fundal. Rămâne de văzut ce alte detalii vrea Theo Rose să dezvăluie în viitorul apropiat cu privire la sarcina sa. Fără îndoială, fanii s-au bucurat să afle vestea privind sexul copilului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Actorul care a luat calea credinței: „Nu aveam nicio treabă cu bisericile”
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Este interzis pentru cei care stau la parter. Decizie pentru proprietarii de apartamente
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro