Theo Rose, primele detalii despre relația cu Anghel Damian. Ce se întâmplă pe platoul de filmare de la Pro TV

Theo Rose, primele detalii despre relația cu Anghel Damian. Ce se întâmplă pe platoul de filmare de la Pro TV
Theo Rose, primele detalii despre relatia cu Anghel Damian. Ce se intampla pe platoul de filmare de la Pro TV

Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbizul românesc. Frumoasa artistă și faimosul regizor s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanul de la PRO TV. Ce a declarat jurata de la Vocea României despre noul ei partener de viață.

Ce spune Theo Rose despre relația cu Anghel Damian

Theo Rose a șocat întreaga țară, atunci când a anunțat că s-a despărțit de fostul ei iubit, Alex Leonte, nepotul lui nea Marin Barbu. Celebra artistă și-a regăsit iubirea în brațele regizorului Anghel Damian, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanul.

Solista în vârstă de 25 de ani și fostul iubit al actriței Lia Bugnar și-au făcut relația publică la sfârșitul lunii iulie, după ce fotoreporterii i-au surprins, pe stradă, în ipostaze tandre.

În cadrul podcastulului La Mijloc, moderat de iubitul ei și de Codin Maticiuc, Theo Rose a dat din casă. Interpreta Verei Maximilian din serialul Clanul a povestit cât de mult a ajutat-o Anghel Damian să își intre în personaj.

„La filmări chiar ne vedem de treaba noastră. Aproape că nu ne vedem la filmări, De fapt, în afară de ce ține de indicații. La un moment dat, râdeam cu Anghel, nu știu, erau primele zile de filmare și a venit la mine să-mi explice ceva ce aveam de făcut.

Îmi explica o stare și înțelegeam perfect. Mă uitam în gol așa și după ce mi-a explicat i-am zis „da, și eu cum fac?”și el a zis „Eh, asta e singura întrebare care în actorie nu există: „cum fac?”.

M-a ajutat foarte mult faptul că el mi-a exemplificat de foarte multe ori cum trebuie să spun anumite replici sau care e starea pe care trebuie să o am.”, a declarat Theo Rose pe Youtube.

„Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea”

Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, cel care i-a fost partener de viață timp de cinci ani de zile. La rândul său, Anghel Damian a încheiat relația amoroasă de 9 ani cu actrița Lia Bugnar.

După ce jurata de la Vocea României și regizorul au fost surprinși sărutându-se pe stradă, de către paparazzi, Theo Rose a făcut un video în care le-a explicat fanilor săi care este adevărul.

„Lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele.

Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi.

După care, Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia.

Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta. Simt că sunt unde trebuie.”, a spus celebra artistă pe rețelele sociale.