Lia Bugnar, reacție ironică după anunțul relației dintre Theo Rose și Anghel Damian: “Șoc și groază”

Lia Bugnar, reacție ironică după anunțul relației dintre Theo Rose și Anghel Damian: “Șoc și groază”
Lia Bulgar, reacție după ce fostul iubit și-a asumat actuala relație.

Lia Bugnar vine cu o reacție ironică după anunțul făcut de noul cuplu din showbiz-ul românesc. Artista în vârstă de 53 de ani a vorbit despre legătura sa cu Anghel Damian. Cel din urmă și-a asumat oficial relația pe care o are cu Theo Rose, cântăreață care se bucură de o carieră impresionantă. Fosta iubită a regizorului a făcut un gest neașteptat acum și i-a surprins pe fani. Mulți au rămas fără reacție.

Lia Bugnar, reacție după ce Anghel Damian și-a asumat relația cu Theo Rose

Lia Bugnar uimește cu un anunț special și un gest care i-a surprins pe fani. Fostul său iubit și-a asumat oficial relația pe care o are cu Theo Rose. Amintim că Lia Bugnar și Anghel Damian au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a durat nu mai puțin de nouă ani.

Cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite, ulterior s-a aflat că tânărul de 31 de ani iubește din nou, dar nu pe oricine, ci pe noua vedetă de la ,,Vocea României”. În timpul acesta, regizoarea rămâne în atenția publicului fără să își dorească acest lucru. Actrița a venit acum cu un mesaj neașteptat pentru cei care sunt pasionați de viața sa.

,,Șoc și groază”

Mai exact, cea din urmă le-a spus celor care vor să o cunoască să vină la teatru, acolo unde se simte cel mai bine. Ea și-a informat în felul acesta fanii cu privire la recenta reprezentație pe care o va avea la sala mare a TNB, în data de 23 august.

„Șoc și groază! Lia Bugnar are spectacol la sala mare a TNB pe data de 23 august la ora 20. Vedeta face acolo mărturisiri complete în legătură cu scandalul care a pus pe jar jurnalismul serios din România. Nu rata! Află ce crede vedeta despre toate acestea! „Ce avem noi aici?” de Lia Bugnar, cu Carmen Tanase, Maria Obretin, Marius Manole. P.S.

Lăsând sarcasmul la o parte, cel mai cinstit demers al meu este teatrul. Dacă sare cămașa pe român să știe ceva despre mine, acolo-i locul unde poate afla. Contra unei sume deloc modice, prețul biletului. Link in comentarii. Fotografie de Marius”, a scris Lia Bugnar pe contul ei personal de Facebook.

,,Lucrurile nu mai mergeau între noi”

Solista nu a vrut ca fanii ei să afle astfel de noua relație, dar ea și celebrul regizor au fost surprinși sărutându-se pe stradă. Cea din urmă a subliniat că nu a pus punct poveștii de iubire din trecut din cauza înșelatului.

,,Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a spus Theo Rose la scurt timp după ce a fost surprinsă alături de Anghel Damian.