22 mart. 2024 | 14:28

Theo Rose, declarații superbe despre nunta cu Anghel Damian. Cum a fost cerută în căsătorie: „Are gravate câteva versuri în limba franceză”

Monden
Theo Rose, declarații superbe despre nunta cu Anghel Damian. Cum a fost cerută în căsătorie:
Theo Rose, declarații superbe despre nunta cu Anghel Damian. Cum a fost cerută în căsătorie: "Are gravate câteva versuri în limba franceză"

Theo Rose trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta este foarte fericită alături de Anghel Damian, alături de care vrea să ajungă la altar. Artista a dezvăluit cum este relația lor, cum a fost cerută în căsătorie și a oferit detalii și despre nunta lor.

Theo Rose s-a logodit

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi au făcut sacrificii mari pentru iubire și au ajuns să se iubească nebunește, după ce ambii au renunțat la fostele lor relații pentru a da o șansă fericirii lor.

Relația lor a evoluat rapid și au realizat deja multe împreună. Cei doi au un copil de câteva luni, pe Sasha, de care sunt absolut îndrăgostiți. Viața lor s-a schimbat complet de când a venit băiețelul pe lume și simt că, în sfârșit, și-au găsit un rost.

Vedeta a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie deja și a primit un inel extrem de special, prin care regizorul i-a propus să își petreacă împreună tot restul vieții. A fost un cadou interesant, pe care l-a primit cu mare drag.

 „Anghel mi-a făcut un cadou care pentru mine înseamnă mult și a venit într-un gest de ziua noastră, că noi ne serbăm la câteva ore distanță, un inel lat, pe care erau gravate niște versuri în limba franceză. Era însoțit de o cerere de a ne petrece restul vieții împreună’, a spus Theo Rose în podcastul Fain și simplu.

Cei doi au planuri de nuntă

Anghel Damian și Theo Rose au vorbit și despre nuntă, evenimentul pe care îl așteaptă întreaga familie și fanii lor. Vedeta a mărturisit că nu au discutat despre acest aspect și nu au organizat nimic, pentru că nici măcar nu au timp de așa ceva în acest moment.

„Nu am discutat despre nuntă. Nu am organizat nimic. nu avem timp acum, dar ne dorim!”, a mărturisit artista.

Vedeta spune că, în cazul în care va avea loc acest eveniment, își dorește să fie ceva restrâns și intim, la care să participe cei mai apropiați oameni din viața lor. De aceeași părere este și iubitul ei, care a renunțat la ideea de a organiza o petrecere cu foarte mulți invitați.

„Eu îmi doresc o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie petrecerea aia cu 500 de oameni. Mi-aș dori la un moment dat să fie și asta, dar mi se pare că sunt două lucruri care se exclud una pe cealaltă: momentul ăsta de intimitate care trebuie să existe, să fie pur intim, și după care, cumva să împărtășești această bucurie cu lumea, a afirmat el.

Artista a admis că partenerul ei de viață este mult mai romantic decât ea și că a uimit-o cu gesturile sale de multe ori. Anghel Damian ăi lasă adesea mesaje de dragoste pe șervețel și știe cum să o surprindă pe cea care l-a făcut tată de băiat.

 „El mi-a scris mult timp pe șervețele pentru că nu găsea foi în casă și atunci scria pe șervețele, înainte să plece la filmări, îmi lăsa acolo câte un mesaj de dragoste. Scria cât de mult mă iubește și cât de fascinat e de ce trăim și doar lucruri frumoase.

Le-am păstrat. Toate șervețelele sunt păstrate. Ferească Dumnezeu să rămână vreodată în pană de hârtie sau altceva că avem, am o pungă întreagă’, a povestit artista.

Ce surpriză pregătesc pentru fiul lor

Theo Rose și Anghel Damian sunt complet îndrăgostiți de fiul lor, care le-a schimbat viața de când a venit pe lume. Aceștia prețuiesc fiecare moment petrecut cu el și pregătesc un cadou inedit pentru cel mic.

Theo a mărturisit că îi scrie lui Sasha un jurnal, în care trece toate gândurile și trăirile sale. Le recitește ori de câte ori simte nevoia și de fiecare dată trăiește aceleași emoții, pentru că nu se aștepta să fie capabilă de asemenea lucruri, să se maturizeze atât de repede.

În același timp, regizorul vrea să îi facă un film micuțului său. Se gândește serios la un scenariu și deja are în cap ideile principale, pe care vrea să le pună la un loc și să dea naștere unei producții originale pentru Sasha.

„Eu scriu într-un jurnal pentru Sasha și acolo și transcriu conversațiile noastre, pentru că probabil că se vor pierde toate astea. Sunt niște lucruri extraordinare, nu-mi vine să cred când le recitesc și am nevoie să le recitesc, pentru că mă reîndrăgostesc și mai mult. A fost minunat și s-au spus niște lucruri pe care eu nu mă vedeam spunându-le vreodată, nu mi se părea că sunt genul”, a povestit Theo Rose.

„Ne-am împărțit responsabilitățile. Ea este cu jurnalul, eu o să fac un film. O să-i fac lui Sasha un film, o poveste”, a spus și Anghel Damian.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro