Theo Rose, apariție de senzație la care fanii au rămas mască. Imaginile cu ea mireasă au ajuns imediat virale: “Felicitări!”

de: Ștefan R. Apostol
09 08. 2024

Este una din cele mai apreciate artiste ale momentului, cu un număr impresionant de fani, într-un timp, relativ scurt. Dar, fanii aveau să fie surprinși de  noua aparișie de senzație a artistei Theo Rose, iar imaginile cu ea mireasă au ajuns imediat virale.

Theo Rose, apariție de senzație în cel mai nou clip

Frumoasa și talentata Theo Rose reușește de fiecare dată să-și surprindă fanii cu aparițiile sale de senzație. După ce a devenit mămică, artista nu a stat pre amult pe tânjeală, lansând în ultima vreme cel puțin 2 noi videoclipuri muzicale de senzație.

Unul dintre ele a devenit deja un hit, fiind auzit în mai toate cluburile din România, mai ales variantele mixate, vorbind aici de melodia „Nu mă duc la Club”.

Theo Rose, declarații superbe despre nunta cu Anghel Damian

Dar, neobosita Theo Rose se pare că a reușit să-și surprindă fanii, din nou, dar de data asta cu posibile implicații mult mai personale decât de obicei. Cu cel mai recent clip publicat cu doar 17 ore în urmă, Theo Rose are o apariție de senzație la care fanii au rămas mască.

Imaginile cu ea mireasă au ajuns imediat virale

Piesa denumită chiar așa, „Mireasă”, a strâns în daor câteva ore de la publicare peste 60.000 de vizualizări, iar mesajul pare a fi unul cât se poate de personal. Inclusiv versurile, dar și imaginile cu ea mireasă, au ajuns imediat virale pe interent.

(foto: Youtube / Theo Rose)

Clipul vine la scurtă vreme după ce Anghel Damian vorbea despre detalii despre nuntă:

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genul.

Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare”, a spus Anghel Damian, conform Viva.

Anghel și Theo, un cuplu fericit

Oficializarea relației lor a fost unul din marile șocuri din showbiz-ul românesc. Ulterior, anunțul că artista era deja gravidă a devenit la fel de viral ca recentele imagini despre care vorbim.

Astăzi, Anghel și Theo sunt un cuplu fericit, și părinții unui băiețel. Dacă pe plan personal lucrurile merg cum nu se poat mai bine, nici pe plan profesional nu stau rău.

Artista a început filmările la uno sezon de „Vocea României”; iar Anghel este ocupat cu noi proiecte de teatru și televiziune.