20 mai 2024 | 13:11

Ce a spus Anghel Damian când a văzut-o prima dată pe Theo Rose. Adevărul a ieșit la iveală: „Îți dădeai seama din acele împrejurări”

Monden
Ce a spus Anghel Damian când a văzut-o prima dată pe Theo Rose. Adevărul a ieșit la iveală: „Îți dădeai seama din acele împrejurări”

În urmă cu aproximativ doi ani, Theo Rose și Anghel Damian erau surprinși împreună de paparazzi, iar atunci s-a aflat că ei formează un cuplu.

Chiar dacă întreaga țară știa că regizorul are o relație cu Lia Bugnar, iar cântăreața se iubește cu Alex Leonte, nepotul lui Nea’ Mărin de la Antena 1, cei doi au dezvăluit la acea vreme că nu mai erau în nicio altă relație.

Despre ei s-a spus că relația le-ar fi început odată cu filmările pentru serialul „Clanul”, acolo unde Anghel Damian era regizor și scenarist, iar Theo Rose a apărut pentru prima dată ca actriță.

Acum, după ce ei au devenit și părinți, Anghel Damian a oferit un interviu în Viva, unde a vorbit despre începutul relației cu Theo Rose.

Cum s-a cunoscut cu Theo Rose

„O văzusem pe Theo Rose în diferite contexte profesionale, emisiuni și muzică. Și îți dădeai seama din acele împrejurări că e un spirit ludic, polivalent și multitalentat. De la prima interacțiune am descoperit că are un potențial mare pentru actorie.

Îmi era teamă că timpul scurt în pregătirea proiectului o să fie o problemă, dar frica a fost risipită rapid. Are o viziune foarte corectă, pune munca înaintea talentului și evoluția ei a fost una spectaculoasă. Sper să-și dorească în continuare și drumul acesta, al actoriei. Eu îi voi fi alături”, a spus regizorul.

Apoi, Anghel Damian a afirmat că nu se aștepta ca viața lui să devină subiect în presa tabloidă, deoarece nu a greșit cu nimic. Și, mai mult decât atât, el afirmă că foarte multe lucruri care s-au scris de-a lungul timpului nu sunt adevărate.

Anghel Damian nu se aștepta să apară în tabloide

„Am fost prinși în acest tăvălug, s-au spus minciuni despre noi și, din păcate, oricât ai încerca să repari daunele produse de cancanuri, este foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni. Recunosc că am fost puțin bulversat la început, dar apoi m-am întors la esență, și anume să trăiesc pur și simplu, fiind perfect împăcat cu adevărul nostru.

Mă doare însă atunci când niște oameni sunt reduși la un subiect pus pe tarabă, când se instigă prin asta la jigniri și bullying social mediatic. Dar, indiferent ce a fost și ce va fi, am învățat să ignor orice nu are legătură reală cu adevărul vieții mele și al familiei mele”, a mai afirmat Anghel Damian.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro