Ce a putut spune Theo Rose despre Răzvan Fodor. Lui Cătălin Măruță nu i-a venit să creadă

Ce a putut spune Theo Rose despre Răzvan Fodor. Lui Cătălin Măruță nu i-a venit să creadă
Ce a spus Theo Rose despre Razvan Fodor

Artista Theo Rose a fost invitată la rubrica ”sosurilor iuți” a emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde a răspuns unor întrebări ”picante”. Astfel, provocată de Cătălin Măruță să îl caracterizeze pe Cătălin Botezatu în cinci cuvinte, aceasta a răspuns: răutăcios, talentat, frumos, deștept și bogat”.

Ce a putut spune Theo Rose despre Răzvan Fodor

Însă la următoarea întrebare primită, Theo Rose i-a menționat pe „Dani Oțil, Aurelian Temișan, Denis Alibec”, alegând însă să mănânce cașcavalul pane cu sos iute decât să dezvăluie întrebarea pe care i-a adresat-o prezentatorul.

Iar la întrebarea „Cu ce bărbat din showbiz te-ai mărita și mâine dacă ai putea?”, Theo a răspuns fără ezitare: Răzvan Fodor.

„Îmi place mie de mică”, a spus Theo Rose cu privire la celebrul prezentator, care este căsătorit și are și un copil.

Însă Dorian Popa, Andreea Tonciu și Bianca Rus au fost puși în topul persoanelor pe care artista nu le suportă.

Theo Rose nu s-a împăcat cu Dorian Popa

Întrebată și dacă s-a împăcat cu artistul Dorian Popa după scandalul cu Cheluțu, Theo Rose a declaart că nu. „Unde să mă împac pe pandemia asta. Unde să ne vedem? La sală?”.

Amintim că în luna decembrie a anului trecut, un scandal mare a izbucnit în online, după ce Theo Rose ar fi spus anumite lucruri supărătoare despre cățelul lui Dorian Popa. Mai exact, artista a făcut câteva glume „nesărate” la adresa piesei scoase de Dorian „Înoată Cheluțu”.

Atunci, Dorian Popa a postat un videoclip la secțiunea de InstaStory și i-a acuzat pe Theo și Boier Bibescu că fac glume despre „familia lui moartă”.

„Hâtz Jonuțule cu bună dimineața. Până mai ieri, Boier Bibescu era un băiat extraordinar, la care mergeam la studio și compunea muzică și avea și un cățel pe care îl iubea mult. Iar Theo Rose era o domnișoară la început de drum care își dorea succes. Acum l-au primit”,a spus Dorian Popa.

Apoi, el a postat videoclip cu Theo Rose și Boier Bibescu, alături de următorul mesaj: „Acum ei sunt la un ALT NIVEL…fac glume cu familia mea moartă”, a spus artistul.

Ce crede Theo Rose despre coronavirus

Recent, Theo Rose a spus și ce crede despre coronavirus, după ce a fost întrebată asta de un fan în mediul online.

„Că există virusul cred, pentru că l-am avut. Că există alte interese la mijloc în toată schema asta, da, cred și asta, 100%, dar ideea e de a-i proteja pe cei din jurul nostru, că la asta te gândești, la părinți, la bunici, naiba, n-ai cum!

Măcar să știi c-ai făcut tot ce puteai ca să-i protejezi pe cei din jurul tău. Așa o gândești. Se întâmplă o chestie, uite, iau iarăși coronavirus, mă duc acasă, dau cuiva care are o altă boală, dau coronavirus, moare. Nu-mi smulg părul din cap, nu-mi blestem zilele că e din cauza mea?”, a declarat Theo Rose pe Instastory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI