Theo Rose, în filme pentru adulți?! Toți fanii au rămas uimiți: ‘O s-o fac și pe asta’

Theo Rose, în filme pentru adulți?! Toți fanii au rămas uimiți: ‘O s-o fac și pe asta’
Theo Rose, vedeta cu câștiguri fabuloase pe rețelele de socializare

Spațiul virtual românesc a generat o sumedenie de vedete. Printre acestea se numără și tânăra Theo Rose. În afară de colaborările muzicale, vedeta face bani frumoși pe rețelele de socializare. Numai că, asta nu e tot. Mai nou tânăra vedetă își dorește să debuteze în filmele pentru adulți, și nu, nu este o glumă.

Theo Rose, vedeta cu câștiguri fabuloase pe rețelele de socializare

Devenită peste noapte vedetă populară în rândul tinerilor, Theo Rose se află printre artiștii momentului care fac bani și din mediul online. Nu atât de mulți pe cât face Dorian Popa, de exemplu, dar se află în topul celor cu câștiguri mari. Odată cu popularitatea au apărut și contractele de promovare a unui produs, sau a altuia. Din aceste contracte artiștii, cum e și Theo Rose, pot face bani frumoși prin promovarea partenerilor. Recent tânăra vedetă a vorbit despre câștigurile din mediul online, declarând:

„Pe feed costă (n.r. postarea) 950 de euro, o serie de instastory a câteva 4, plus tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed e 1.200 de euro și o postare pe feed e 950 de euro”, a fost răspundul tinerei Theo Rose.

Vedeta vrea să joace în filme pentru adulți

Ajunsă acum la o popularitate nebănuită printre tinerii utilizatori de Instagram, Facebook, și alte rețele, Theo Rose se gândește să ducă totul la un alt nivel. Are deja colaborări artistice de succes, dar se pare că nu este suficient. Recent Theo Rose. a șocat prin declarațiile sale. Vedeta ăși dorește să joace în filme, dar nu în orice fel de filme, ci în cele pentru adulți. Declarația a venit tot în spațiul socio-virtual de pe Instagram, iar comentariile fanilor au fost pe măsură.

„N-am jucat, dar mi-am propus să nu mi se termine viața până nu o s-o fac și pe asta. Și stiți când vreau? Mi-a zis mie cineva odata că o să traiesc peste 80 de ani.

În ultimii ani de viață, atunci pe la 80, îi dau puternic. Pregătiți-vă”, anunța Theo Rose pe Instagram.

Fie că e glumă, sau fie că este serioasă declarația, șocul a fost imediat. Fanii vedetei au comentâat pe Instagram la cele afirmate de tânăra Theo Rose. Dar, până la acel moment, Theo și-a propus să facă bani în continuare și să-și continue cariera prin noi colaborări muzicale de succes, la fel ca cea cu Bogdan de la Ploiești. Rămâne să vedem ce va face de-acum în colo și unde o vor duce pașii în cariera ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI