Testele pentru creier sunt o provocare pentru oricine. Rar se poate găsi un om care să nu încerce să rezolve un astfel de test rapid. Mulți o fac pentru a-și testa inteligența, alții pentru amuzament, mai ales dacă se rezolvă cu mai mulți prieteni. Acesta este testul serii de IQ. Găseşte cinci diferenţe în doar 11 secunde! Încerci?
Pentru a rezolva acest test IQ tot ce trebuie să faceți este să identificați diferența dintre două imagini similare, dar diferite.
Acestea sunt plasate una lângă alta, iar cei care au abilități de observare trebuie să găsească diferențele în decurs de 11 secunde.
Testează-ți acum nivelul de inteligență și abilitățile de observare cu această provocare.
Găsește diferența: o activitate de „găsește diferența” implică găsirea diferenței dintre două imagini cu aspect similar. Deși par aproape identice, vor exista unele diferențe între cele două imagini.
Pentru a finaliza provocarea cu succes, cel care face testul trebuie să afle toate diferențele dintre cele două imagini.
Această activitate ajută la îmbunătățirea abilităților logice și analitice ale indivizilor, pe lângă faptul că oferă distracție și divertisment celor care încearcă rezolvarea.
Atât copiii, precum și adulții pot încerca această activitate. Această activitate poate fi încercată și în grupuri pentru a vedea cine are cele mai bune abilități de observare în grup.
Vrei să afli cât de bune sunt abilitățile tale de observație? Tot ce trebuie să faceți este să observați cele 5 diferențe între cele două imagini în 11 secunde.
Imaginea prezentată mai sus conține două imagini identice cu câini. Deși sunt identice, există 5 diferențe între cele două imagini și aveți la dispoziție 11 secunde pentru a le găsi.
Cheia pentru rezolvarea acestei provocări este să urmăriți cu atenție imaginea și să găsiți diferențele care vă vin în atenție. Unele dintre diferențe pot fi observate foarte ușor, în timp ce altele pot necesita ceva căutări.
Persoanele cu abilități bune de observare vor putea observa majoritatea, dacă nu toate diferențele în timpul alocat. Această activitate servește ca un exercițiu pentru creier, stimulând gândirea logică și analitică prin angajarea creierului tău.