Testul psihologic care trădează adevărul. Cine nu este o familie din această imagine?

Testul psihologic care trădează adevărul. Cine nu este o familie din această imagine?
Testul psihologic care trădează adevărul. Cine nu este o familie din această imagine

Care este testul psihologic care trădează adevărul. Cine nu este o familie din această imagine? Răspunsul pe care îl vei da poate trăda un adevăr dureros despre tine. Totodată, trebuie să știi că există totuși un răspuns corect, însă, chiar și așa, răspunsul va dezvălui anumite aspecte ale personalității tale.

Testul psihologic care trădează adevărul

Testul psihologic propus poate dezvălui amănunte dureroase despre tine, pe care poate nu le-ai dori aflate. Trebuie doar să privești imaginea și să răspunzi la întrebarea „cine nu este o familie din această imagine?”. Vei da apoi un răspuns, iar în funcție de răspunsul dat, anumite detalii ale personalității tale vor ieși la iveală.

Testele psihologice sunt utilizate, de regulă, pentru a examina caracteristicile legate de personalitate, trăsături de personalitate, dar și de funcționarea emoțională a unei persoane.

Dacă alegi imaginea 1

Dacă alegi imaginea cu numărul 1, înseamnă că nu faci parte din categoria persoanelor orientate către familie. Probabil că explicația este aceea că, în copilăria ta, tu nu ai avut o legătură puternică cu tatăl.

Din câte se vede în imagine, tatăl afișează o atitudine total degajată, chiar absentă s-ar putea spune, iar mama îl ține departe de copil. Ca și persoană, tu ești altruist și oferi sprijin celor din jur, însă nu cunoști cu adevărat noțiunea de familie.

Dacă alegi imaginea 2

Dacă ai ales această imagine, înseamnă că te înscrii în categoria persoanelor care cunosc importanța unei familii. Pentru tine, rudele sunt pe primul loc. Cu toate acestea, din imagine se reiese faptul că părinții sunt mai centrați pe propria persoană și mai puțin pe copil. Femeia poartă fustă scurtă, iar tatăl îi ignoră.

Testul psihologic dezvăluie despre tine că ești o persoană care crede în relații puternice și stabile, într-o căsătorie de durată și care militează pentru un mediu de familie armonios.

Dacă alegi imaginea 3

În imaginea cu numărul trei se poate vedea o familie fericită. Dacă primul tău gând, atunci când privești această imagine, este că familia aceasta este una falsă, probabil că te poți confrunta cu o suferință psihică, pe fondul unui trecut nefericit, într-o familie disfuncțională.

Dacă, spre exemplu, unul dintre părinți a avut probleme cu alcoolul sau a suferit tulburări psihice, este foarte probabil ca mintea ta să asocieze imaginea 3 cu idealul de familie de care tu nu ai avut parte niciodată. De aceea, vei spune cu convingere că imaginea aceasta este una falsă.