Testul optic care arată dacă ai IQ ridicat. Doar geniile găsesc al doilea câine din imagine

Testul optic care arată dacă ai IQ ridicat. Doar geniile găsesc al doilea câine din imagine
Testul optic care arată dacă ai IQ ridicat.

Testul optic care arată dacă ai IQ ridicat. Numai geniile găsesc al doilea câine din imagine! Tu crezi că reușești? Imaginea propusă face parte din categoria iluziilor optice, acele imagini schimbătoare și înșelătoare pentru creier. Dacă rezolvi testul în termen de doar câteva secunde, asta poate spune multe despre inteligența ta!

Testul optic care arată dacă ai IQ ridicat

Testul optic propus îți poate testa nivelul de inteligență. În imaginea dată, două femei stau de vorbă, iar un câine poate fi zărit în spatele uneia dintre femei. Însă, la o privire mai atentă asupra imaginii, poți observa că acel câine nu este singurul, ci se mai ascunde unul în acel tablou de pădure. Doar o minte foarte ascuțită și un ochi extrem de ager pot găsi rapid cel de-al doilea câine din imagine.

Iluziile optice sunt, cu adevărat fascinante, mai ales că ele schimbă forma unui obiect sau a unei imagini, în așa fel încât poate schimba felul în care percepem realitatea. Iluziile optice sunt de mai multe feluri: iluziile fiziologice, fizice și cognitive. Toate acestea sunt parte a psihanalizei. Se crede că un creier normal poate percepe lucrurile sau imaginile în mod diferit, formând percepții separate din fiecare unghi. Imaginea aceasta îți provoacă mintea și văzul. Încearcă și tu să găsești al doilea câine ascuns undeva în fundalul imaginii.

Atenție însă, pentru a vedea imaginea la dimensiunea potrivită, trebuie să o analizezi în galeria foto a acestui articol!

Răspunsul testului optic

Dacă nu găsești al doilea câine, încearcă să te uiți la mânecile rochiei femeii care stă în partea stângă a imaginii. Vei putea vedea fața câinelui în dreptul mâinii femeii care stă în partea stângă a imaginii.

Vezi răspunsul corect la acest test optic în galeria foto a articolului!

Se crede că doar cei cu abilități de observare excepționale și niveluri de inteligență peste medie vor putea observa câinele ascuns în această iluzie optică.

Studiile au indicat faptul că iluziile optice oferă întotdeauna o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează creierul nostru. De multe ori, combinațiile specifice de culoare, lumină și modele pot păcăli creierul să perceapă vizual ceva ce nu există. Cercetările au indicat că, cu cât îți exersezi mai mult creierul cu puzzle-uri dificile, cu atât ai tendința de a fi mai inteligent.

Test de personalitate

Dacă ai rezolvat acest test optic, îți propunem și un testul de personalitate captivant. Ce simbol vezi prima oară? Află ce spune asta despre tine, AICI!

Urmăriți Playtech.ro și pe