Testul de atenţie pe care puţini îl rezolvă. Găseşte inimioara dintre fructele de avocado în doar 8 secunde!

Testul de atenţie pe care puţini îl rezolvă. Găseşte inimioara dintre fructele de avocado în doar 8 secunde!
Testul de atenţie pe care puţini îl rezolvă.

Acesta este un test de atenție pe care puțini îl rezolvă. Tu poți să găsești inimioara dintre fructele de avocado în numai opt secunde? Acest test de atenție îți verifică acuitatea vizuală și spontaneitatea!

Găseşte inimioara dintre fructele de avocado în doar 8 secunde!

Testul de atenție propus necesită o creativitate sporită pentru a-l rezolva. O astfel de imagine îți poate stimula conexiunile dintre celulele creierului, îți poate îmbunătăți viteza mentală și este o modalitate eficientă de a îmbunătăți memoria pe termen scurt. Astfel, găsește și tu imaginea ascunsă în doar opt secunde!

Acest test necesită un mod neconvențional de gândire. Chiar dacă răspunsul testului este chiar în fața ta, întreg cadrul cu nuanțe de culori identice poate face dificilă aflarea lui. Trebuie însă să-ți amintești că trebuie doar să fii cu ochii pe detaliile mici, deoarece inima se ascunde chiar acolo.

Atenție însă, pentru a găsi răspunsul acestui test trebuie să analizezi imaginea în galeria foto a articolului, acolo unde ea se regăsește la dimensiunea potrivită!

Doar o clipă îți ia să rezolvi acest test de atenție. Pentru a-ți da un sfat, poți să derulezi imaginea în partea stângă, de jos. Aici vei vedea inima care se ascunde, întrucât unul dintre sâmburii avocado-ului are formă de inimă, în timp ce toți ceilalți au o formă ovală.

Poți găsi răspunsul acestui test de atenție în galeria foto a acestui articol!

Teste de atenție

Alt test de atenție distractiv este acela de a găsi cei trei purceluşi fără coif de la petrecere, în doar 11 secunde. Iluzia optică a fost creată de artistul și ilustratorul maghiar Gergely Dudás, renumit pentru creațiile sale. Testul acesta pare mai dificil, dat fiind faptul că trebuie să găsești trei purceluși, și nu doar unul.

Totuși, primul și al doilea purceluș fără coif vor fi mai ușor de observat, la al treilea fiind, de fapt, provocarea. Încearcă să privești cu atenție imaginea și să observi cum unii dintre purceluși țin un toast, în timp ce alții își savurează băutura. Vezi imaginea testului de atenție AICI.

Un alt test de atenție să îți dai seama care om este stângaci. Astfel, o persoană dintre cele cinci aflate în imagine este stângace. Ea își folosește mai mult mâna stângă decât mâna dreaptă. Cine să fie stângaciul: cel care bate cu ciocanul, cel care folosește ferăstrăul, cel care servește la masă sau cel care scrie la birou? Vezi AICI imaginea testului!