22 ian. 2023 | 20:30

Testul Lidiei Fecioru care arată cum ai sănătatea. Durează doar 10 minute

Sănătate
Testul Lidiei Fecioru care arată cum ai sănătatea. Durează doar 10 minute
Testul Lidiei Fecioru care arată cum ai sănătatea. Așa poți afla care este starea în care se află organele tale.

Testul Lidiei Fecioru care arată cum ai sănătatea. Durează doar zece minute, iar interpretarea rezultatelor s-a dovedit a fi benefică în multe cazuri. Dacă ești îngrijorat cu privire la starea ta de sănătate, la condiția în care se află organele tale, poți apela cu încredere la acest tip de evaluare. Atenție! Nu punem diagnostice.

Testul Lidiei Fecioru care arată cum ai sănătatea

Dacă ți se pare că ceva este în neregulă cu sănătatea ta, ai ajuns la locul potrivit. Știai că poți afla indicii despre starea organelor tale cu ajutorul salivei? De-a lungul timpului, cercetătorii au descoperit să saliva reprezintă un alt indicator bun al situației unui organism, pe lângă analizele de sânge.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, într-o intervenție recentă pentru presa românească, despre un test pe care îl putem realiza cu toții acasă, pentru a descoperi care este starea noastră de sănătate. Ai nevoie de doar două lucruri: o lingură și o pungă de plastic. Atenție! Testul reprezintă un „sistem de alarmă”. Nu se pun diagnostice în baza rezultatelor obținute.

„Leacul de azi este mai mult o tehnică de a vedea ce probleme avem. Este un test, o verificare pe care o putem face acasă toţi. Atenţie, nu ne punem diagnostice! Acesta este doar un sistem de alarmă că avem o problemă.

Luăm o lingură, o ţinem în gură şi încercăm să lăsăm pe ea foarte multă salivă. Apoi, scoatem lingura din gură şi o punem într-o pungă sigilată. O aşezăm, o lăsăm ori la soare timp de 10 minute, ori la o lampă de masă. O lăsăm la căldură, tot aşa, timp de 10 minute.

După aceea, desfacem punga şi studiem lingura. Dacă lingura este curată şi s-a uscat saliva pe ea, nu e nicio problemă, înseamnă că suntem perfect sănătoşi”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, într-o intervenție televizată la postul TV Antena 3.

Cum interpretăm culoarea și mirosul salivei

Putem să ne dăm seama dacă este ceva în neregulă cu organele noastre în funcție de culoarea și mirosul salivei uscate pe lingură. Dacă pe instrument a apărut un fel de ciupercă, de culoare galbenă, înseamnă că este posibil să avem probleme cu glanda tiroidă sau cu fierea.

Dacă observăm o culoare violet, s-ar putea să ne confruntăm cu afecțiuni la nivelul bronșiilor. Sau putem, la fel de bine, să avem probleme cu circulația periferică sau cu colesterolul, potrivit Lidiei Fecioru. Dacă saliva a căpătat culoarea portocalie, este foarte posibil să ne confruntăm cu afecțiuni la nivelul rinichilor.

Dacă saliva uscată de pe lingură prezintă un miros tăios și acid, organele interioare, cum ar fi stomacul și intestinele, ar putea să se afle în stare de suferință. În cazul în care mirosul este dulceag, înseamnă că ne-am putea confrunta cu diabet, potrivit sursei citate. Dacă mirosul tinde a semăna mai degrabă cu amoniacul, am putea să avem probleme cu rinichii.

Putem apela la testul salivei de fiecare dată când simțim sau ni se pare că ceva nu este în regulă cu mirosul din gură, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Ovidiu Cuncea dezvăluie secretele echilibrului între cariera de actor și slujba de preot
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
AUSTRIA dă lovitura finală. Decizia ce se pregătește la Viena: Opriți nebunia!
Capital.ro
Comuna din România unde se va construi cel mai înalt pod suspendat din Europa
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Se dă SPOR de 100% din SALARIU în ACESTE zile. MII de angajați îl IAU
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro