Testul de perspicacitate al anului! Găseşte steaua cu patru colţuri din imagine. Atenţie, ai doar 13 secunde la dispoziţie!

de: Ștefan R. Apostol
28 10. 2022

Știm că este la dimineață, că vrei să-ți bei cafeaua. Dar, de ce nu ai încerca să te trezești într-un mod mai distractiv. Îți propunem astăzi testul de perspicacitate al anului. Tot ce ai de făcut este să găsești steaua cu 4 colțuri în interiorul imaginii. Doar persoanele cu un IQ ridicat pot localiza steaua în 13 secunde! Ce zici, poți să o găsești?

În 13 secunde rezolvi testul de perspicacitate al anului

Puzzle-lurile fac ca o simplă ghicitoare să fie mai interesantă, deoarece aceste jocuri distractive sunt rezolvate cu ajutorul gândirii creative. Aceste tipuri de teste IQ sunt o modalitate distractivă de a vă cunoaște coeficientul de inteligență.

Astfel de puzzle-uri pentru creier vă vor ajuta în testarea nivelului de inteligență pe baza deciziei pe care o luați în timp ce priviți problema. Trebuie să gândești puțin diferit pentru a ajunge la soluția acestor tipuri de teste, deoarece răspunsul nu va fi chiar în fața ta.

În timp ce rezolvați aceste puzzle-uri ale minții, trebuie să analizați problema și să ajungeți la răspuns prin utilizarea abilităților analitice. Așadar, îți propunem să rezolvi testul de perspicacitate al anului în care trebuie să identifici steaua cu 4 colțuri din imagine.

Găseşte rapid steaua cu patru colţuri din imagine

În imaginea din galerie, trebuie să identifici steaua cu 4 colțuri din interiorul imaginii. Testul de perspicacitate al anului te provoacă să răspundeți la întrebarea „Unde se ascunde steaua cu 4 colțuri?”. Poți vedea pătrate cu diagonale de culori diferite, violet, portocaliu, galben și verde.

Este necesar să te uiți cu atenție la imagine înainte de a răspunde la întrebare, deoarece răspunsul este destul de simplu, dar dificil. Ca o atenționare, răspunsurile la testul de perspicacitate al anului au fost date chiar sub întrebare, așa că asigurați-vă că nu derulați prea mult și nu trișați!

Rezolvarea testului

Dacă te uiți cu atenție la imagine, este destul de dificil să găsești steaua cu 4 colțuri în interiorul pătratelor unite. Dar dacă vă uitați în partea din stânga jos a imaginii, veți putea vedea steaua cu 4 colțuri.

Pentru comoditatea ta, am marcat steaua cu 4 colțuri în imaginea regăsită în galerie. Așadar, răspunsul la testul de perspicacitate este că steaua este ascunsă în partea stângă jos a imaginii.

Testul de inteligență de mai sus este un test simplu al inteligenței și al capacității de observație. Acesta necesită gândire laterală pentru a rezolva puzzle-ul în timpul stipulat. Cu toate acestea, te vei simți cu siguranță mulțumit dacă ai dat răspunsul în câteva secunde.

Acest test este doar un alt mod distractiv de a-ți testa IQ-ul. Cu toate acestea, efectuarea unui test IQ real este o modalitate bună de a vă cunoaște nivelul de IQ.