Testul de inteligență pe care puțini oameni îl rezolvă. Care este următorul număr în serie

Testul de inteligență pe care puțini oameni îl rezolvă. Care este următorul număr în serie
Puțini au reușit sa rezolve acest test de inteligenta

Acesta este testul de inteligență pe care puțini oameni reușesc să îl rezolve. Testele de inteligență sunt tot mai prezente în online, iar acesta este unul dintre cele care pune cele mai mari probleme celor care se înhamă să îl rezolve. Așadar, care este următorul număr în serie?

Cel mai greu test de inteligență. Spune și tu ce număr urmează

Cei care vor să rezolve testul care le va arăta cât sunt de inteligenți trebuie să completeze seria numerelor:  1, 3, 5, 7, 11, 13.

Mulți dintre cei care au dat piept cu acest test de inteligență nu au știut să completeze seria de numere. Mai jos aveți rezolvarea testului.

Rezolvarea testului

Seria numerelor care trebuie completată este alcătuită din 6 numere impare. Diferențele dintre ele sunt de două unități, iar la unele dintre ele de patru unități. Cei mai mulți care au vrut să găsească rezolvarea testului nu au putut stabili o regulă.

Secretul de rezolvarea a testului este cu totul altul. Toate cele șase sunt numere prime. Și, mai mult decât atât, sunt numere prime consecutive. Astfel, este logic că următorul număr din seria de numere să fie chiar următorul număr din seria numerelor prime, respectiv 17.

Când au apărut testele de inteligență

Testele de inteligenţă sunt cunoscute astăzi ca și teste IQ și au fost create în anul 1905 de către psihologul francez Alfred Binet, care a trăit între anii 1857-1911.

Multă vreme, testele de inteligență au purtat numele lui Alfred Binet şi erau folosite de psiholog pentru a identifica acei copii care au nevoie de ajutor în efectuarea activităţilor şcolare.

Ce înseamnă un test IQ mai mic

De asemenea, psihologul francez a ţinut să precizeze atunci că un rezultat scăzut la testele IQ nu înseamnă o incapacitate de a învăţa, ci reprezintă un indiciu că este necesară dedicarea unui timp mai îndelungat studiului.

Persoanele care au valoarea a IQ-ului mai mare de 140 sunt considerați extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc și pe alţii. De asemenea, valorile de IQ dintre 131 şi 140 sunt atinse de mai puţin de 3% din populaţie.

Cine este cea mai deșteptă persoană din lume

Cea mai deșteaptă persoană din lume, din punct de vedere al IQ-ului, este americanul William Siddis, care a trăit între anii 1898-1944. Acesta a avut un IQ de 250-300, însă puțină lume a auzit de el.

Are o poveste de viaţă incredibilă, fiind admis la Harvard la 9 ani, vorbea 27 de limbi străine şi a inventat propriul lui limbaj.

Chiar și așa, inteligenţa nu l-a salvat de demonii interiori. Nu s-a adaptat lumii în care a trăit, a avut probleme cu legea, a fost arestat, iar în ultimii ani ai vieţii a lucrat ca funcţionar public.