Testul de atenţie pe care puţini îl rezolvă. Găseşte cei trei purceluşi fără coif în 11 secunde!

Testul de atenţie pe care puţini îl rezolvă. Găseşte cei trei purceluşi fără coif în 11 secunde!
Testul de atenţie pe care puţini îl rezolvă.

În această iluzie optică trebuie să-i reperezi pe cei trei purceluși care au venit la petrecere fără coif. Ai 11 secunde la dispoziție ca să faci asta! Rezolvă și tu acest test de atenție iluzie și află-ți abilitățile de observare! Tu ai reușit?

Testul de atenţie pe care puţini îl rezolvă

Iluziile optice sunt renumite pentru capacitatea lor de a păcăli mintea și de a te face să crezi că ceea ce vezi este real atunci când nu este. Ele sunt porți de acces spre înțelegerea modului în care funcționează creierul nostru. Fiecare individ are un nivel diferit de percepție, însă iluziile testează un nivel de percepție.

Testele de atenție sunt bune pentru creier deoarece sunt un exercițiu ușor. Cu ajutorul lor, activitatea cerebrală și acuitatea vizuală se îmbunătățesc, la fel și abilitățile de observație.

Această iluzie optică este creată de artistul și ilustratorul maghiar Gergely Dudás, renumit pentru creațiile sale. În acest test de atenție, artistul te provoacă să-i găsești pe cei trei purceluși care nu poartă pălării de petrecere, în doar 11 secunde.

Atenție! Pentru a-i găsi pe cei trei purceluși, privește imaginea în galeria foto articolului, acolo unde poți găsi testul în format corespunzător!

Primul și al doilea purceluș vor fi mai ușor de observat, în timp ce la al treilea este mai greu. Tu ai observat vreunul dintre purceluși? Încearcă să privești cu atenție, deoarece există atât de multe pălării colorate de petrecere în imagine. Unii dintre purceluși țin un toast, în timp ce alții își savurează băutura.

Dacă nu ai reușit să îi vezi, trebuie să îți oferim câteva indicii. Primul sfat este să te uiți la porcul care ciocnește un pahar cu alt porc. Al doilea sfat este să cauți un purceluș cu un steag din 2021. Vezi soluția acestui test de atenție în galeria foto a articolului!

Dacă ai reușit să rezolvi acest test, îți propunem și testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat! La acest test trebuie să reușești să îți dai seamă care persoană este stângace din imaginea propusă! Doar persoanele care au o inteligență superioară pot identifica persoana care se ajută de mâna stângă la treburile efectuate. Testul propus te va ajuta să îți testezi nivelul de inteligență, într-o manieră absolut distractivă.  Vezi testul AICI!