Testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat. Găsești foca ascunsă printre pinguini în 20 de secunde?

Testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat. Găsești foca ascunsă printre pinguini în 20 de secunde?
Uită-te la imagine și găsește foca ascunsă printre pinguini în 20 de secunde!

Azi îți propunem testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat! În imaginea de astăzi, încearcă să descoperi foca ascunsă printre pinguinii din Insula Antarcticii. Persoanele cu o inteligență peste medie pot repera foca ascunsă în 20 secunde. Tu în cât timp crezi că o poți găsi? Urmează să aflăm dacă reușești să rezolvi acest test.

Rezolvă testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat

Așa cum v-am mai spus, iluziile optice sunt, de obicei, imagini ale unui obiect, ale unui desen sau ale unor persoane care provoacă modul în care creierul percepe lucrurile. Există diferite tipuri de iluzii optice iluzii fizice, fiziologice și cognitive. Cercetările arată că un creier uman normal poate privi lucrurile sau imaginile în mod diferit.

Făcând aest lucru, formează o percepție diferită din fiecare unghi. De multe ori, aceste iluzii optice devin o parte a testului de psihanaliză, deoarece aruncă o anumită lumină asupra modului în care percepi lucrurile și, de asemenea, asupra nivelului tău de inteligență.

De data aceasta am venit cu o ilustrare inteligentă, de fapt testul de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat în care trebuie să depistați foca care se ascunde printre pinguini în interiorul Insulei Antarctice Imagine.

Vezi și: Test IQ rapid din 3 întrebări. Doar 17% dintre studenţii universităţilor de renume îl rezolvă

Uită-te la imagine și găsește foca ascunsă printre pinguini în 20 de secunde

Imaginea din galerie este un test de atenție care arată dacă ai un IQ ridicat. Acesta a fost conceput atât pentru adulți, cât și pentru copii, ca un joc de puzzle. În această iluzie optică, puteți vedea că pinguinii se bucură de ziua lor pe insula Antarctica.

Unii pinguini plutesc pe gheață, iar alții sunt deasupra unui iglu. Există și pui de pinguin care se joacă în zăpadă. Dar printre pinguini, o focă se ascunde undeva în interiorul insulei. Puzzle-ul vă dă un indiciu că „acea focă este foarte prietenoasă”.

Partea mai dificilă în această iluzie optică este să descoperiți foca ascunsă în interiorul grupului de pinguini. Imaginea a făcut mii de adulți să ăncerce să vadă foca ascunsă în imagine.

Ai reușit să vezi foca ascunsă în 20 de secunde?

Priviți cu atenție această imagine și încercați să depistați foca ascunsă în grupul de pinguini. Ar putea părea prea complicat să depistezi foca, dar dacă te uiți în partea dreaptă a imaginii, atunci vei reuși să observi foca ascunsă. Pentru ușurința ta, am evidențiat foca ascunsă în a doua imagine din galerie.

S-a afirmat că, dacă reușești să identifici sigiliul ascuns în camera din interiorul imaginii în doar 20 de secunde, ar putea fi un semn al inteligenței tale extraordinare. Studiile au arătat că, cu cât îți exersezi mai mult creierul prin rezolvarea unor puzzle-uri dificile, cu atât tinzi să fii mai inteligent.

Urmăriți Playtech.ro și pe