Testul care îţi spune cât de bine stai cu atenţia. Găseşte iepurele ascuns în doar 5 secunde! Ai reuşit?

Testul care îţi spune cât de bine stai cu atenţia. Găseşte iepurele ascuns în doar 5 secunde! Ai reuşit?
Poți să găsești iepurele ascuns în doar 5 secunde? Testul care îţi spune cât de bine stai cu atenţia și cu puterea de concentrare.

Dacă vrei să îți măsori nivelul de inteligență cu ajutorul unui test de atenție sau a unei iluzii optice, ai ajuns la locul potrivit. Știm cu toții cum funcționează, de fapt, o iluzie optică. Creierul tău este păcălit de informația pe care o primește din partea ochilor. Încercând să deslușească un răspuns, acesta încearcă să completeze spațiile goale cu informație în așa fel încât să aibă o imagine completă asupra unei situații. Tu poți să găsești iepurele ascuns în doar 5 secunde? Nu mulți au reușit.

Poți să găsești iepurele ascuns în doar 5 secunde?

Iluzie optică cu animale. Doar persoanele cu un nivel de atenție ridicat reușesc să ofere răspunsul corect la această întrebare. Așa cum ai observat deja, trebuie să analizezi rapid imaginea întrucât trebuie să identifici animalul ascuns într-un termen limită, de cinci secunde. Poți să găsești iepurele ascuns înainte vânătorului?

Imaginea de mai sus a fost realizată ca un mijloc de învățare, dar și de distracție pentru copii, precum și pentru adulți. În această iluzie optică poți observa cum un vânător cu câinele său au ajuns la marginea unei păduri. Amândoi sunt în căutarea unui animal pe care să îl vâneze. Este vorba despre un iepuraș.

Iepurele se ascunde undeva în interiorul pădurii. Tu poți să îl găsești în doar cinci secunde? Privește cu atenție imaginea. Unul dintre secretele care te poate ajuta să identifici rapid animalul are de-a face chiar cu efortul depus. Nu te complica prea mult. Iepurașul ascuns se află undeva pe fundalul imaginii.

Locul în care s-a ascuns iepușarul, de fapt

Iepurele s-a ascuns de vânător și câinele său în interiorul pădurii. Dacă nu ai reușit încă să identifici iepurașul, te ajutăm noi. Privește cu atenție tufișurile din spatele vânătorului, de pe fundal. Îți recomandăm să verifici cu privirea zona în care este ilustrat un copac, în partea din dreapta.

Ai reușit să localizezi iepurele din iluzia optică? Poate a fost prea bine ascuns… Dacă l-ai identificat în maximum cinci secunde, felicitări! Înseamnă că ai un nivel de atenție cu adevărat ridicat. Mai mult ca sigur, puterea ta de concentrare a fost antrenată de-a lungul timpului.

Citește și: Testul de atenție care determină ce IQ ai. Găsești animalul diferit în turma de zebre?

Iepurașul ascuns poate fi remarcat în partea din dreapta a imaginii. Acesta se ascunde discret, lângă copac, așa cum se poate observa și în ilustrația de mai jos. Persoanele care au o capacitate bună de observație și au peste nivelul mediu de inteligență au reușit să depisteze iepurele ascuns din iluzia optică în maximum cinci secunde.

Urmăriți Playtech.ro și pe