Testul care îţi arată cât de bine stai cu vederea. Găseşte greşeala din imaginea de mai jos! Ai doar 6 secunde la dispoziţie

Testul care îţi arată cât de bine stai cu vederea. Găseşte greşeala din imaginea de mai jos! Ai doar 6 secunde la dispoziţie
Testul care îţi arată cât de bine stai cu vederea

O nouă provocare face furori în mediul online, internauții din toate colțurile lumii încercând să dea răspunsul corect fără să depășească limita de timp impusă de creatorii acestui test care îți arată cât de bine stai cu vederea, precum și capacitatea de concentrare și atenția la detalii. Tot ce trebuie să faci este să găsești greșeala din prima imagine din galeria foto de mai sus. Ai doar șase secunde la dispoziție.

Testul care îţi arată cât de bine stai cu vederea

Exercițiile precum cel din imaginea de mai sus sunt un mod plăcut de a ne testa capacitatea de concentrare, atenția la detalii, dar și, în acest caz, vederea.

Provocarea ce face furori în rândul internauților din toate colțurile lumii este, de fapt, o iluzie optică, adică o imagine ce ne atrage imediat atenția, dar care a fost concepută în așa fel încât să poată modifica forma sau dimensiunea unui obiect, jucându-se, astfel, cu modul în care creierul omului percepe informațiile vizuale primite.

Astfel de teste sunt folosite de ani buni ca instrumente importante de specialiștii din domeniul psihanalizei ca modalitate de a înțelege mai bine felul în care privim realitatea din jurul nostru.

Citește și: Test de inteligență pentru genii. Găseşte greşeala din fotografia de familie de mai jos în doar 7 secunde! Reuşeşti?

Poți să găsești greșeala din imagine în mai puțin de șase secunde?

Desenul ce ilustrează un grup de țânțari ce par identici, aranjați frumos în linie, este un puzzle ce poate fi făcut nu doar de adulți, ci și de copii, pentru a le testa atenția la detalii și vederea. Cei care acceptă provocarea trebuie să găsească greșeala din imagine. Dificultatea testului este dată de faptul că, pentru a da răspunsul corect, ai la dispoziție nu mai mult de șase secunde.

Ești gata? Start! Ai doar șase secunde la dispoziție.

Dacă nu te descurci sau, pur și simplu, vrei să îți verifici răspunsul, găsești rezolvarea testului care îţi arată cât de bine stai cu vederea în rândurile de mai jos.

Rezolvare: Dacă vei privi cu atenție, o să descoperi că primul țânțar de pe rândul cu numărul șase este diferit față de ceilalți. Acesta are patru aripi, în loc de două.

Citește și: Testul de atenție destinat geniilor. Găsești iepurele ascuns al magicianului în 23 de secunde?

Urmăriți Playtech.ro și pe