Test de inteligență pentru genii. Găseşte greşeala din fotografia de familie de mai jos în doar 7 secunde! Reuşeşti?

Test de inteligență pentru genii. Găseşte greşeala din fotografia de familie de mai jos în doar 7 secunde! Reuşeşti?
Test de inteligență pentru genii. Tu poți să găsești greşeala din fotografia de familie în maximum șapte secunde?

Test de inteligență pentru genii. Dacă îți place să rezolvi jocuri și puzzle-uri amuzante, prezentate sub diverse forme, cu siguranță testul de astăzi nu îți va ridica probleme. Tot ce trebuie să faci este să identifici greșeala din poza de familie în maximum șapte secunde. Reușești să faci acest lucru?

Test de inteligență pentru genii

Ești de părere că ai un nivel de inteligență ridicat? Îți propunem un test care te va ajuta să îți pui la încercare partea creativă a minții tale. Este vorba despre un tip de evaluare oarecum amuzant. Nu trebuie să faci prea multe lucruri. Tot ce contează este să analizezi cu atenție o fotografie de familie și să identifici o greșeală în materialul cu pricina.

Pentru a reuși să deslușești ilustrația, va fi nevoie să o analizezi într-un mod ușor diferit. Încearcă să depistezi greșeala din ilustrația realizată cu ocazia Zilei Recunoștinței, în maximum șapte secunde. Materialul pe care trebuie să îl analizezi este încărcat în galeria FOTO a acestui articol.

Atenție! Pentru a rezolva testul pe care ți-l propunem astăzi, accesează doar prima imagine încărcată în galeria FOTO. Nu accesa cea de-a doua fotografie, fiindcă în aceasta va fi marcat răspunsul pe care trebuie să-l oferi, de fapt. Ultimul material îl poți accesa după ce timpul limită menționat mai sus a expirat.

În prima ilustrație încărcată în galeria FOTO, poți să observi cum o familie urmează să ia cina de Ziua Recunoștinței. Un bărbat apasă pe butonul aparatului de fotografiat și imortalizează momentul. Toată lumea pare fericită, chiar și animalul de companie prezent în imagine. Cu toate acestea, în ilustrație a fost realizată o greșeală.

Care este greșeala din fotografie?

Test de inteligență. Analizează cu atenție imaginea. Tu poți să găsești greșeala din materialul foto, în maximum șapte secunde? Răspunsul este foarte simplu, însă ar putea să îți ridice anumite probleme. Înainte să accesezi prima imagine și să o deslușești, pornește cronometrul. Nu trișa! Ai doar șapte secunde la dispoziție pentru a identifica greșeala.

Ziua Recunoștinței se celebrează în noiembrie. Este o sărbătoare ce a fost transmisă, din generație în generație, în Statele Unite ale Americii. În țara noastră, teoretic, nu există această sărbătoare. Sunt, însă, unii oameni care o celebrează, adoptând curentul american.

Ai reușit să identifici greșeala din ilustrație? Timpul aproape expiră. Dacă vrei un indiciu care să te ajute, recitește paragraful de mai sus. Tocmai ți-am oferit un detaliu care să îți vină în ajutor. Acum ți-ai dat seama care este eroarea din poza de familie, realizată cu ocazia Zilei Recunoștinței?

Citește și: Cel mai scurt test de inteligență. Are doar trei întrebări, treci de ele?

Ziua Recunoștinței se sărbătorește în luna noiembrie, nu octombrie. Calendarul de pe peretele din imaginea încărcată în galeria FOTO este, însă, greșit.

Urmăriți Playtech.ro și pe